29 / 04 / 2024

Carlo Barel di Sant\'Albano

Carlo Barel di Sant\'Albano

Cushman and Wakefield Genel müdürlük görevine Toğrul Gönden atanırken, ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak Tuğra Gönden, Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü pozisyonuna da Didem Erendil Tüzer atandı...

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi açıldı!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Türk Telekom diğer şirketler gibi gayrimenkul satmıyor!

Türk Telekom Üst Yöneticisi Dr. Paul Doany, Türk Telekom'un diğer şirketler gibi gayrimenkullerini satmadığını ifade etti.

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Bafya yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.

Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor!

Sağlık Bakanlığı'nın Pendik'ta hayata geçirdiği 10 katlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor.

Milas'a Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müjdesi!

Muğla'nın Milas ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa edilecek. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukcuoğlu, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ni Slash Architects tasarladı!

Mimari ve iç mimari pek çok ödüllü projeye imza atan Slash Architects Batı Ortodonti Diş Polikliniği'ndeki tasarımıyla fark yaratıyor

Kuşadası'na yeni diş hastanesi geliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Kuşadası'nda yeni diş hastanesi için çalışmalara başladı. Yeni diş hastanesinin temeli atıldı.

Carlo Barel di Sant\'Albano Haberi

Carlo Barel di Sant\'Albano


Dünyanın en büyük özel sermayeli gayrimenkul hizmetleri şirketi Cushman and Wakefield, bugün Türkiye pazarındaki ekibine kilit atamalar yaptığını duyurdu. Genel müdürlük görevine Toğrul Gönden atanırken, ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak Tuğra Gönden, Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü pozisyonuna da Didem Erendil Tüzer atandı.


Toğrul Gönden


Cushman and Wakefield Türkiye’ye Genel Müdür olarak atanan Toğrul Gönden daha önce uluslararası bir gayrimenkul şirketi için Almanya, Türkiye ve en son Rusya’da Direktör olarak görev aldı. 


Cushman and Wakefield Türkiye’de ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak göreve başlayan Tuğra Gönden, Almanya ve Türkiye’deki inşaat ve uluslar arası gayrimenkul şirketlerinde 15 yılı aşkın bir süredir gayrimenkul danışmanlığı, proje ve mülk yönetimi, kiralama ve pazarlama görevlerinde bulundu.


Tuğra Gönden


Şirketin geniş çaplı işe alım politikasının bir...