29 / 04 / 2024

Carlo Magno

Carlo Magno

Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öztürk, Nimet Özdemir, Carlo Magno tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Yabancı uzmanlardan şok deprem yorumu: Sanki Türkiye yerinden hareket etti!

6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın depreminin ardından yabancı uzmanlar gerçekleşen felaketi değerlendirdi. University Collage London'dan Ilan Kelman ve İtalyan Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü’nün Başkanı Carlo Doglioni’nin şok açıklamalarda bulundu.

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! FABIA  Elite 1.0 TSI 95 PS, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.0 TSI 110 PS DSG, Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG modellerini Şubat ayı fiyatları ve aracın özellikleri sizler için derledik…

Dem Estate Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dem Estate Danışmanlık Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Alfio Carlo Medina tarafından kuruldu.

Magno Impetu Digital Mühendislik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magno Impetu Digital Mühendislik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Melike Atmaca tarafından kuruldu.

Monte Carlo Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Monte Carlo Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 240 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şen tarafından kuruldu.

Florida'da AVM suyun üzerinde yüzecek!

İtalya merkezli ünlü mimarlık firması Carlo Ratti Associati, ABD'nin Florida eyaletinde suyun üzerinde yüzen bir alışveriş merkezi (AVM) inşa edeceğini duyurdu.

Nikki Beach Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı!

Mıamı, Saint Tropez, Marakeş, Ibiza, Monte Carlo ve Dubai gibi pek çok şehirde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı.

Jimmy'z Monte-Carlo Türkiye'deki ilk şubesini 42 Shops Art'ta açacak!

TÜRKİYE, hazır giyimin yanı sıra, yeme içme alamnda da yabancı devlerin radarında. Özellikle iş merkezlerinin yoğun olduğu Levent-Maslak bölgesine gelen yabancı gastronomi markalarının sayısı artıyor.

Cristiano Ronaldo 23 milyon dolarlık yeni bir daire aldı!

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 140 milyon sterlinlik (590 milyon lira) bir yatırımla Monte Carlo’da otel satın alan Ronaldo, ağustos ayında da New York'taki Trump Tower'dan bir daire almıştı.

Cristiano Ronaldo, Monte Carlo'dan 140 milyon Euro'ya otel aldı!

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, son dönemdeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Monte Carlo'da, 140 milyon Euro (yaklaşık 457 milyon TL) değerinde bir otel satın aldı.

Niccolo' Ubertalli Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ' nın Yönetim Kurulu Üyesi olan Carlo Vivaldi görevinden istifa etti ve yerine Niccolo' Ubertalli tandı.

Carlo Magno Haberi

Carlo Magno


Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öztürk, Nimet Özdemir, Carlo Magno tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.       Her türlü sanayi ve iş makineleri ile cihazların ticaretini yapmak, işletmek ithalat ve ihracatını yapmak. Bunlara ait yedek parçalar ile teçhizat ve ekipmanlarının imalat, pazarlama, ithalat           ve  ihracatı ile dahili ticaretini yapmak. b.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde           kat karşılığı binalar yapmak. Sektöründe kullanılan her türlü sarf malzemesinin imalatı,...