23 / 07 / 2024

carrefour kapatıyor

carrefour kapatıyor

Sabancı Holding ile Fransız Carrefour ortaklığı olan CarrefourSA‘dan Fransız ortağın çekilebileceği açıklandı

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Carrefour'dan başka hiç bir yerde yok böyle fiyat! Hp Pentium notebook 5.499,00 TL! Sakın kaçırma

Teknoloji alanında yaptığı indirimlerle gönüllere taht kuran Carrefour, Bir indirim de Hp Pentium notebooklarda yaptı. CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 8 indirim hakkı sunan Carrefor, Mart ayını indirimlerle kapatıyor. Peki Hp Pentium notebook özellikleri nedir? İşte merak edilenler.

Ünlü otomobil markası 60 bayisini kapatıyor! 

Kadim bir geçmişe ve üne sahip otomobil üreticisi Jaguar anavatanında 60 adet bayisini kapatma kararı aldı. Akıllaraysa "Acaba Jaguar batıyor mu?" sorusu geldi.

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatıyor! Bu hafta altın piyasası ne olur?

Altın piyasasında bu hafta içi ani iniş ve yükselişler yaşandı. FED'in faiz kararı ve Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatların hız kesmeden devam etmesi altın piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki altın fiyatları hafta içi ne oldu, bu hafta ne olur? İşte cevabı...

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

242 yıllık perakendeci Debenhams, kalan son 49 satış noktasının da 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihilerinde kapanacağını açıkladı.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Douglas Avrupa'daki 500 mağazasını kapatacak!

Merkezi Almanya'da bulunan, parfüm ve kozmetik perakendecisi Douglas, koronavirüs salgınının tüketici alışkanlıklarını değiştirmesinin etkisiyle Avrupa'daki 500 mağazasını kapatıyor.

Gayrimenkul sektörü 2020'yi rekorla kapatıyor!

Gayrimenkul sektörü 2020 yılını koronavirüs pandemisine rağmen rekorla kapatıyor. Kamu ve özel bankalarının düşük faizli kampanyası sayesinde 11 ayda yaklaşık 1.4 milyon konut satıldı.

Japonya oturumu olmayana kapılarını kapatıyor!

Japonya, yeni tip koronavirüsün daha bulaşıcı olduğu iddia edilen mutasyonuna karşı, ülkede oturumu bulunmayan tüm ülke ve bölgelerden gelecek yolculara, ocak sonuna kadar kapılarını kapatacak.

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

carrefour kapatıyor Haberi

carrefour kapatıyor


Son aylarda konuşulan konu olan Fransız perakende devi Carrefour'un Türkiye'den çıkacağına yönelik söylentiler doğrulandı.


Geçtiğimiz aylarda açıklamada bulunan Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, Carrefoursa'da çoğunluk yapıya ulaşmak istediklerini, bu konuda Carrefour'la görüşeceklerini bildirmişti. Haberler sonrasında Carrefour hisseleri yüzde 5 yukarıda işlem görüyor.


Yunan Marinopulos Holding ile kurduğu ortak şirketle 12 yıldır Yunanistan piyasasında olan Carrefour'un, iki gün önce de şirketteki yüzde 50 oranındaki hisselerini ortağına devrederek Yunanistan’dan çıktığı...