15 / 05 / 2024

CarrefourSA Bahçepark Çocuk Kulübü

CarrefourSA Bahçepark Çocuk Kulübü

CarrefourSA BAHÇEPARK Çocuk Kulübü 2013’ ün son aylarına girerken, yeni yıl atölyelerinin ve tematik workshopların gerçekleştirileceği alan, BAHÇEPARK Çocukları için sanatın ve eğlencenin en hareketli adresi olacak...

CarrefourSA’da kışa özel fırsatlar başladı! Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan resmen rafları boşaltacak yeni indirim kampanyası geldi. CarrefourSA’da Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 27 Kasım 2023 fiyat listesi...

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Ankara'ya 13 yeni millet bahçesi geliyor!

AK Parti’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, açıkladığı 111 proje arasında kendisini en çok millet bahçesi yapmak, çocuk köyü ve kültür yolu projelerinin heyecanlandırdığını söyledi. 

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

Sivas’ın Zara ilçesinde Kızılırmak sahilinde yapımı tamamlanan ’Millet Bahçesi’ hizmete açıldı. Millet bahçesinin içerisinde millet konağı, düğün salonu, süs havuzları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, spor alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş parkı bulunuyor.

Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sona gelindi!

Şırnak Belediyesi Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatını inceledi.

Eston Şehir Mahallem'de 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 7’den 70’e herkesin katıldığı coşkulu kutlamalara sahne oldu.

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, ''Çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası yapılacak.''dedi

İzmit Bağçeşme'deki çocuk parkı hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme çocuk parkı ve yürüyüş yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Nevşehir çocuk oyun alanları yenilendi!

Nevşehir’in Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan çocuk Oyun alanı ve dinlenme parkı gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile birlikte daha modern bir görünüme kavuşturuldu.

CarrefourSA Bahçepark Çocuk Kulübü Haberi

CarrefourSA Bahçepark Çocuk Kulübü

CarrefourSA BAHÇEPARK Çocuk Kulübü, 2 ay sürecek yepyeni bir serüvenle sizlerle. 2013’ün son aylarına girerken,  yeni yıl atölyelerinin ve tematik workshopların gerçekleştirileceği alan, BAHÇEPARK Çocukları için sanatın ve eğlencenin en hareketli adresi olacak. 


Eylül-Ekim programında “Bir Kültür Mozaiği” temasıyla mozaik sanatını arkeolojik bulgular ışığında tanıyan BAHÇEPARK Çocuk Kulübü üyeleri; rengin, ışığın, gölgenin ve formun en tabii hallerine iki aylık yoğun bir süreçle şahit oldular. Mozaik sanatına yaratıcı atölyelerle interaktif olarak dokunan çocuklar, süreç içerisindeki tüm yaratımlarını bir sergiyle taçlandırarak en büyük mükafatlarını almaya hazırlanıyorlar. BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi’nde Ocak ayına kadar ziyaret edilebilecek olan “Bir Kültür Mozaiği” sergisi, çocuklar gibi yetişkin ziyaretçiler için de bir gurur ve esin kaynağa olacak.


BAHÇEPARK Çocuk Kulübü’nde sergi hazırlıkları sürerken, yeni yıl telaşı başladı bile. 2...