29 / 04 / 2024

CarrefourSA depo

CarrefourSA depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kazan'daki 10 bin 452 metrekarelik deposunu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş'ye kiraladı. Firma 1 yılda yaklaşık 500 bin Euro'ya gelir elde edecek.

CarrefourSA'nın Kumluca'daki depo alanı 7 bin metrekare!

Reysaş GYO'nun müşterisi CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan kiralama sözleşmesine konu depolama alanı güncellenerek 7 bin 865 metrekare oldu. 

Silivri'de 8 milyon 513 bin TL'ye satılık depo!

İstanbul İli Silivri İlçesi'nde yer alan toplamda 19,599,55 metrekare yüzölçümüne sahip olan depo Silivri 2. İcra Dairesi tarafından 26 Mayıs 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arasında ihale ediliyor.

İşte ilginç depo projesi!

Evinin bahçesine ıvır zıvır eşyaları koymak için bir depo yapmaya karar veren adamın sıradaşı projesi görenleri hayrete düşürüyor. İşte eşyalarını koymak için yaptığı o İlginç depo projesi...

CarrefourSA 1e1 Marketleri'nin 29 mağazasını satın aldı!

CarrefourSA, 2015'in ikinci satın alma hamlesine imza atarak Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 mağazasını bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı..

CarrefourSA, 31.5 milyon liraya 29 adet süpermarketi devraldı!

CarrefourSA, Antalya Market tarafından işletilen 29 adet süpermarketi toplam 31.5 milyon lira artı KDV bedelle devralmak için sözleşme imzaladı.

Carrefoursa 29 süpermarket satın aldı!

CarrefourSA Genel Müdürü Nane: "CarrefourSA bünyesine katılan 29 yeni marketle bu hedefimize ve organize perakende sektöründe hak ettiğimiz konuma doğru bir adım daha yaklaştık" dedi.

CarrefourSa 29 süpermarketi 31.5 milyon TL'ye devraldı!

Carrefoursa Antalya Market tarafından işletilen 29 adet süpermarketi toplam 31.5 milyon lira artı KDV bedelle devralmak için sözleşme imzaladı.

CarrefourSA 2015'te 200 yeni market açmayı hedefliyor!

CarrefourSA, Sabancı Grubu'nun çoğunluk hisseye sahip olmasının ardından sıçrama yaptı. 2014'te cirosunu 3.1 milyara, net kârını da 100.5 milyon TL'ye çıkaran şirket, böylece 5 yıldan sonra ilk kez kâr açıkladı

Gebze’de 90 fabrika, atölye ve depo için yıkım kararı!

KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’nde, Büyükşehir Yasası’ndan önce köy statüsünde olan Balçık Mahallesi’nde yeni düzenleme ile ’Ticari lojistik alan’ ilan edilen arazilerde faaliyet gösteren irili- ufaklı 90 fabrika atölye ve depo için yıkım kararı alındı.

Carrefoursa market sayısını bine yükseltecek!

Geçen haftalarda önce İşmar satın alımına, sonra İzmir'de 223.6 milyon TL dev bir arazi satışma imza atan Carrefoursa, bir taşla 2 kuş vuracak.

Reysaş GYO'nun Kocaeli'deki deposunu CarrefourSa kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli Çayırova'da yer alan deposunu 2 yıllığı opsiyonlu toplam 7 yıllığına CarrefourSa kiraladı . Kira bedel 21 milyon dolar.

Sabancı, İzmir'deki CarrefourSa AVM'yi Altunizade Gayrimenkul'e sattı!

Sabancı Grubu, İzmir 'de dev bir gayrimenkul satışı yaptı. Sabancı Grubu bünyesindeki CarrefourSa, Karşıyaka Şemikler'deki alışveriş merkezinin arsasını Rönesans Holding'e ait Altunizade Gayrimenkul'e sattı.

CarrefourSa İzmir'den gayrimenkul satışı!

Carrefoursa İzmir Karşıyaka'daki bir gayrimenkulünü 223.6 milyon lira bedelle Altunizade Gayrimenkul’e sattı. Şirketten gayrimenkul satışı ile ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklama yapıldı.

CarrefourSA depo Haberi

CarrefourSA depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kazan'daki 10 bin 452 metrekarelik deposunu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş'ye kiraladı. Firma 1 yılda yaklaşık 500 bin Euro'ya gelir elde edecek. 


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde yer alan Ankara İli Kazan İlçesi Orhaniye Mahallesi 2733 Ada 11 Parsel üzerindeki 16.939 m2 arsa üzerinde bulunan toplam 10.452 m2'lik deponun sundurmalar ile birlikte 11.000 m2 depolama alanı için kiracımız "CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş." ile şirketimiz arasında yapılan kira sözleşmesi 1 yıllığına uzatılmıştır.


Kiraya verilen depodan 1 yılda KDV dahil yaklaşık 500.000 EURO gelir elde edilecektir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Dosya için