01 / 05 / 2024

CarrefourSA kar

CarrefourSA kar

CarrefourSA 'dan yapılan açıklamaya göre, çoğunluk hisselerinin Sabancı Grubu'na geçmesinin ardından yeni bir döneme başlayan şirket, yılın 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

CarrefourSA market sayısını artırmayı hedefliyor!

CarrefourSA Genel Müdürü Nane, "Hedefimiz 2016 yılı sonunda 5 milyar lira toplam satış ile bin markete ulaşarak 15 bin kişilik dev bir aile olmak" dedi.

CarrefourSA'dan 9 ayda 9,9 milyon lira net kar!

CarrefourSA Genel Müdürü Nane, "Hedefimiz 2016 yılı sonunda 5 milyar lira toplam satış ile bin markete ulaşarak 15 bin kişilik dev bir aile olmak" dedi

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz çılgın indirim! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Carrefoursa, popüler Xiaomi Redmi Note 10 Pro akıllı telefonunu indirimli bir fiyata satışa sunuyor! Stoklar tükenmeden kendi akıllı telefonunuzu Carrefoursa'dan satın almak için bu fırsatı kaçırmayın!.. İşte 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101 ve BİM'den sonra şimdi orada!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim!  Turkcell Pasaj, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini inanılmaz bir indirimle satışa sunduğunu duyurdu! Hemen bakın!..

Satıştan kaldırılan ucuz iPhone 11 karşı konulamaz fiyatı ile Carrefoursa'da! A101, BİM'den sonra şimdi burada!

Carrefoursa, Türkiye'nin en sevilen marketlerinden biri olarak bilinmektedir ve şimdi müşterilerine Apple'ın popüler akıllı cep telefonu iPhone 11'i inanılmaz bir fiyatla sunuyor!

Carrefoursa'dan Samsung Galaxy A73`e karşı konulamaz indirim! 1 Nisan şakası gibi ama gerçek! Stoklar tükenmek üzere! 

Carrefoursa'dan havalara uçuran son dakika müjdesi verildi! Dev market, Samsung Galaxy A73'te önemli indirimlere imza attı. İndirimi duyanlar 1 Nisan şakası sandı ancak tamamen gerçek. 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Carrefoursa efsane fırsatlar başladı! Kişisel bakım ürünleri yüzde 45'e varan indirimler! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market efsane fırsatlar indirimini açıkladı. Carrefoursa'da kişisel bakım ürünleri yüzde 45'e varan indirimlerle satışa çıkarıldı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar indirime girdi? 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'da çamaşır deterjanları yüzde 25 indirimle satışta! İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market indirimli yeni kampanyasını duyurdu. Carrefoursa'da çamaşır deterjanları yüzde 25 indirimle satışa çıkarıldı. Peki Carrefoursa'da bu ürünlerin fiyatı ne kadar kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı telefon Samsung Galaxy A12'ye Carrefoursa'dan dev indirim! Sakın kaçırmayın! 7 Ağustos 2022 fiyat listesi

Carrefoursa, Şubat ayında dünyanın en çok satan Android telefonu ilan edilen Samsung Galaxy A12'de indirim yaptı. Hayatınızda bir kez karşılaşabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın! Peki, Samsung Galaxy A12 fiyatları ne kadar? İşte 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa’dan kozmetik ve bakım ürünlerine yüzde 50 indirim! Bu fırsat kaçmaz…

CarrefourSA sık sık kampanyalı ürünler satışa sunmaya devam ediyor. Son olarak kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde %50 indirimle karşımızda. Şampuandan yüz bakım kremine kadar birçok üründe %50’ye varan indirim mevcut. 

Ramazan kolileri hazır! İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...

Gıda perakendecileri ve marketler tarafından ramazana özel hazırlanan erzak kolileri, farklı içerikleri ve markalarıyla 99,90 TL ile 349,90 TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte CarrefourSa, Migros, Şok, Metro marketlerdeki ramazan erzak kolisi 2022 fiyat listesi...

CarrefourSA Adana Gayrimenkul'ün satışını gerçekleştirdi!

Perakende sektörünün önemli oyuncularından CarrefourSA sahibi olduğu Adana Gayrimenkul'ü 212 milyon TL karşılığında sattı. 

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

CarrefourSA kar Haberi

CarrefourSA kar


CarrefourSA, 2014'ün 9 aylık döneminde 9 milyon 865 bin lira net kar elde etti.  CarrefourSA'dan yapılan açıklamaya göre, çoğunluk hisselerinin Sabancı Grubu'na geçmesinin ardından yeni bir döneme başlayan şirket, yılın 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. 


Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, şirketin bu yılın üçüncü çeyreğinde net kar seviyesi 5 milyon 428 bin lira olarak gerçekleşirken, dokuz aylık konsolide net karı 9 milyon 865 bin liraya ulaştı. 


Şirketin cirosu ise geçen yılın dokuz aylık dönemine oranla yüzde 22 artarak 2 milyar 297 milyon lira olarak gerçekleşti. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, sene başından beri 87 yeni market açarak market sayısını eylül sonu itibarıyla 304'e ulaştırdıklarını bildirdi. 


Yönetimi devraldıkları günden bugüne kadar geçen süreçte şirketin performansının iyileştirilmesi...