06 / 05 / 2024

CarrefourSA mağazası

CarrefourSA mağazası

CarrefourSA ihracata yönelik de yatırımlarına hız veriyor. eçtiğimiz yıl 25'e ulaşan bayilik sistemini de 2021 yılı sonuna kadar 100'e çıkarmayı planlanan şirket bu yılın sonuna kadar 130 yeni mağaza açacak.

Migros ve CarrefourSA'dan 34 mağaza için anlaşma!

CarrefourSA ve Migros, çeşitli illerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, alınan stratejik karar doğrultusunda Migros'a dönüştürülmesi yönünde anlaşmaya vardı.

Migros ve CarrefourSA 34 mağaza için anlaşma imzaladı!

Migros ve CarrefourSA çeşitli şehirlerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dönüştürülmesi yönünde anlaşma imzaladı.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Carrefoursa 11 mağazasını Migros'a devretti!

Carrefoursa Kayseri'deki 11 mağazasının toplam 6.58 milyon liraya Migros'a devri için sözleşme imzalandığını açıkladı. 

CarrefourSA 630’ncu mağazasını Adana’da hizmete açtı!

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

CarrefourSA 1e1 Marketleri'nin 29 mağazasını satın aldı!

CarrefourSA, 2015'in ikinci satın alma hamlesine imza atarak Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 mağazasını bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı..

CarrefourSA'nın yeni mini mağazası Şile'de açıldı!

CARREFOURSA, 2014 yılı değişim hedeflerinden biri olan yeni market konseptini İstanbul Şile’de hayata geçirdi. Şile’nin ardından ikinci “CarrefourSA Mini” mağazasını Ocak ayı sonunda İstanbul Yeşilyurt’ta açacak

Yenilenen Yataş 'ın ilk mağazası Feneryolu 'nda açıldı!

YATAşž, mağaza konseptlerinden logosuna ve kurumsal kimliğine kadar 180 derecelik bir yenilenme sürecine girerken bu konuda ilk adımını da Feneryolu"nda açtığı yeni konsepti Yataş Bedding mağazasıyla attı  

Vatan Bilgisayar 34. mağazasını Adapazarı'nda açtı!

Atılımlarına hız veren Vatan Bilgisayar, Türkiye çapındaki 34'üncü mağazasını Adapazarı Erenler'deki Yunus Alışveriş Merkezi girişinde açtı. Mağaza bu açılışla, Vatan Hiperstore mağaza sayısını 17'ye çıkarttı.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

Prada, İstanbul'daki 2. mağazasını İstinye Park'ta açıyor!

Milan, 6 Aralık 2010- Lüks ürünler segmentinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Prada,  ikinci monobrand mağazasını lüks ve sofistike alışverişin adresi olan İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

H&M, Türkiye'deki 2. mağazasını İstinyepark'ta açtı!

Bugün, binlerce modasever, H&M"in Türkiye"deki ikinci mağazasının açılışı için İstinyePark"ta bir araya geldi. H&M bir kez daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatlarla modaseverlerle buluşturacağı bir mağaza açtı

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

CarrefourSA mağazası Haberi

CarrefourSA mağazası

Perakende sektöründe 2021 yılında da pandemi etkilerinin sürmesi bekleniyor. KPMG'nin perakende raporunda, kuvvetli mağazacılık sistemi, güçlü dijital yapısı ve entegre süreçleri olan sektör oyuncularının bu süreçte liderliğini korumaya devam etmesi planlanıyor. Dijital yatırımların sektörde katlanarak artması, müşteri memnuniyetinin hiç olmadığı kadar merkezde yer alması ve çoklu kanal stratejilerinin adaptasyonunun artması bu yılın beklentileri arasında bulunuyor. Mağazasız perakende zircirlerinin önemini önümüzdeki dönemde yükseleceğini söyleyen CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, şirket olarak doğru gıdayı müşteriye ulaştırmak misyonuyla e-ticaret ve dijitalleşme yatırımlarını sürdüreceklerini söylüyor.

Fortune Dergisi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz seneyi 8 milyar TL'lik bir ciro ile kapatan CarrefourSA'yla ilgili satış alanlarının yüzde 40'ının AVM'lerde olduğundan bahseden Kartallıoğlu, pandemi kaynaklı AVM kısıtlamaları sebebiyle önemli bir trafik düşüşü yaşadıklarını ancak cadde mağazalarında...