18 / 05 / 2024

carreofursa antalya depo

carreofursa antalya depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü'nde bulunan depoyu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.'ye 7 yıllığına kiraladı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Torunlar GYO Depo AVM ve Mall Of Antalya AVM değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO Depo AVM ve Mall Of Antalya AVM değerleme raporunu yayınladı.

Total Lojistik, Antalya'da 4 bin paletlik depo inşa edecek!

Total Lojistik, 2017 yılında da Antalya'da 15 milyon TL yatırım maliyetinde 40 bin paletlik yeni bir deponun inşaatına başlayacak.

TOKİ Antalya lojistik depo ve nizamiye binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi bugün saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ Antalya'da lojistik depo ve nizamiye binası yaptırıyor!

TOKİ Antalya ilinde 1'er adet lojistik depo ve nizamiye binalarının yapım inşaatı işi ihalesi 18 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00'te, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Reysaş Serik'te lojistik depo inşa ediyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Serik'te bir lojistik depo inşa ediyor.

Antalya Aksu Belediyesi'nden 30 kiralık dükkan ve depo!

Antalya Aksu Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Murtuna ve Yurtpınar'da yer alan dükkan ve depoları 9 Aralık 2014 ve 10 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 30 gayrimenkul 1 yıllığına kiralanacak.

Reysaş GYO Antalya Kepez'de depo inşaatı ruhsatını aldı!

Reysaş GYO, Antalya Kepez'deki depo inşaatı için ruhsatı aldı. İnşaat yaklaşık 5 ay sürecek...

Vakıfbank 7 ilde depo, işyeri, AVM, bina, mağaza, mesken ve tarla satacak!

Vakıfbank, Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Konya ve Mersin'deki depo, işyeri, AVM, mesken, bina, mağaza ve tarlaları satışa çıkardı. İlk teklifler, 30 Nisan 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar alınacak

Global Yatırım'dan, Antalya Limanı'na 7 milyon dolarlık yatırım!

Global Yatırım Holding tarafından işletilen Antalya Limanına bu yıl 7 milyon dolarlık yatırım yapılacak. Liman içinde 1600 metrekare büyüklüğündeki yeni depo inşaatı ise Nisan ayı içinde tamamlanacak...

Antalya'da icradan 3.4 milyon TL'ye satılık fabrika ve tarla!

Antalya 1. İcra Müdürlüğü; Antalya ilinde bulunan tarla ve üzerindeki showroom binası, idare binası, imalat binası, depo binası, lojman, trafo, sondaj binası ve ağaçları 4 Nisan'da açık arttırma suretiyle satacak...

Antalya'da icradan 1 milyon 58 bin TL'ye satılık tarla ve depo!

Antalya 6. İcra Müdürlüğü; Antalya ili, Kepez ilçesi, Koyunlar köyü, 1725 parsel numarasındaki tarla niteliğine sahip gayrimenkulü satıyor. Parsel üzerinde bağımsız depo binası ile depoya eklenti ofis binası bulunuyor

Hazine'den Antalya'da satılık hastane ve AVM arsaları!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun hazine arazilerini ihale ile satışa çıkardı

carreofursa antalya depo Haberi

carreofursa antalya depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü 294 Ada 24 Parsel üzerindeki depoyu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.'ye 7 yıllığına kiraladı.


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde yer alan Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü 294 Ada 24 Parsel üzerindeki 10.132,75 m2 arsa üzerine inşa edilmekte olan 8.045 m2 deponun 5.420 m2'lik depolama alanı için, "CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş." ile şirketimiz arasında 7 yıllığına kira sözleşmesi imzalanmıştır. 


Kiraya verilen depodan 7 yılda yaklaşık KDV dahil 3.850.000 USD gelir elde edilecektir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...