07 / 07 / 2024

çarşamba belediyesi inşaatı durdurma kararı

çarşamba belediyesi inşaatı durdurma kararı

Çarşamba Belediye Başkanlığı İlçede inşaat yapımı için ruhsat verdiği bir bina inşaatına 2 ay sonra yapının 0.98 cm ileri yapıldığını belirterek “inşaatı durdurma kararı” veren ruhsat ve imar çalışmaları herkesi şaşırtmaya devam ettiği iddia ediliyor

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Arısoy Hurda İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

TOKİ'den Samsun Çarşamba'da 770 bin liraya 3+1!

TOKİ Samsun Çarşamba 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Çarşamba'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Çarşamba'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Çarşamba sosyal konut projesi...

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

çarşamba belediyesi inşaatı durdurma kararı Haberi

çarşamba belediyesi inşaatı durdurma kararı

Çarşamba Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Sarıcalı Mahallesin de İbrahim ve Mustafa Demirtaş’ a ait  tapunun 874 ada 26 parsele 05/11/2015 tarih ve 2815 sayılı imar durumu ve 25/12/2015 tarih ve 215/229/3232 sayılı  yazı ile “Yapı Ruhsatı verilmiş” ve inşaat yapım çalışmalarına başlanması sağlanmış. İnşaat sahipleri Demirtaş kardeşler tarafından inşaatın temel kazısı yapılmış akabinde bodrum ve zemin kat çalışması tamamlanmasına rağmen Belediye bu defa da inşaat sahibi Demirtaş’ a yeni bir yazı göndererek “İNŞAAT ÇALIŞMASINI DURDURMA”  kararının verildiği öğrenildi.


İbrahim ve Mustafa Demirtaş adına Çarşamba Belediye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 22.02.2016 tarih ve Sayı : 94272565.310.99 958, Konu : Yapı Tatili ile gönderdiği yazıda şu ifadelere iddia ediliyor. Belediye “kendi verdiği Yapı ruhsatını yine kendisi...