01 / 07 / 2024

çarşamba doğalgaz abone sayısı

çarşamba doğalgaz abone sayısı

2011 yılında 'Altın Kaynak' adı altında, büyük bir törenle ilk kaynak atılan doğal gaz hattı çalışmasında sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde ilçe genelinde şehir ana şebeke hattı tamamlandı ve abonelik işlemleri başladı...

Doğalgaz mayıs ayında bedeva olacak mı? Doğalgaz kaç ay ücretsiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ücretsiz doğalgaz müjdesinden sonra vatandaşlar " Doğalgaz mayıs ayında bedeva olacak mı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın ücretsiz olacağını açıklamasından sonra vatandaşlar "Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Başvurusu onaylanan herkes PTT'den hemen 2500 TL'yi alacak! Doğalgaz destek ödemeleri 2022...

Doğalgaz desteğinden faydalanan milyonlarca vatandaş yılbaşına sayılı günler kala doğalgaz desteğine zam yapılıp yapılmayacağı sorusunun yanıtını arıyor. Peki, doğal gaz fatura desteğine zam gelecek mi? Doğalgaz destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Başvurusu onaylanan herkese PTT'den 2500 TL'lik destek verilecek! Doğalgaz destek ödemesi ne zaman başlıyor?

Kış ayının gelmesiyle beraber doğalgaz fatura destek ödemesinden faydalananlar doğalgaz desteği ödemeleri hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? sorusuna cevap arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek ödemesi ne zaman ödenecek?

Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek? 2500 TL'den kimler faydalanacak?

Kış ayının gelmesiyle birlikte doğalgaz fatora destek ödemesinden faydalananlar vatandaşlar Doğalgaz desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek?

Doğalgaz faturasını düşürmenin 12 altın kuralı! İşte detaylar!

Doğalgaz faturası, kış aylarının gelmesi ile başınızı arıtan bir dert olmasın! İşte basit ve etkili doğalgaz faturasını indirmenin püf noktaları!

Doğalgaz desteği kaç ay verilecek? Doğalgaz desteği her ay mı ödeniyor?

Doğalgaz desteği ödemeleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyenler, bu ödemenin detaylarını araştırıyor. Bu bağlamda pek çok soru yanıtını arıyor.

İran Türkiye'ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

İran Milli Gaz Şirketi, Türkiye'ye doğalgazı teknik arıza nedeniyle 10 günlüğüne kestiğini duyurdu.

Doğalgaz ve elektriğe zam!

Doğalgaz fiyatlarına ocak ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone gruplarında yüzde 1 zam yapıldı. Elektrik tarifelerinde ise tüm tüketici grupları için vergi ve fonlar dahil olmak üzere yaklaşık yüzde 6 zam yapıldı.

Samsun Çarşamba'da 2 dev yatırım tamamlanıyor!

Samsun Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'nde sona gelindiğini açıkladı.

Samsun Çarşamba’ya yeni üniversite talebi!

Çarşamba Üniversite Derneği heyeti ilçede bulunan Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nün üniversiteye dönüştürülmesi ile ilgili görüşmelerin sağlanmasını ve kurulacak üniversiteye Yeşilırmak adının verilmesini talep etti.

çarşamba doğalgaz abone sayısı Haberi

çarşamba doğalgaz abone sayısı


Samsun’un Çarşamba ilçesinde ilk 60 aboneye bugün doğalgaz verildi. 


Eski İmar ve İskan Bakanı Mustafa Demir tarafından, 2011 yılında 'Altın Kaynak' adı altında, büyük bir törenle ilk kaynak atılan doğal gaz hattı çalışmasında sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde ilçe genelinde şehir ana şebeke hattı tamamlandı ve abonelik işlemleri başladı.


Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Yapım-İşletme Müh. Özgür Cihan Gül, yaptığı açıklamada, “Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş olarak bugün itibariyle iki etaptan oluşan Çarşamba şehrine doğalgaz verme çalışmalarının ilk etap programı dâhilinde Üç Köprü Mahallesi'nde bulunan basınç düşürme istasyonumuzdan, Gazi Mahallesi Limon Sokak'ta bulunan vana gurubumuza kadar olan çelik hattımızın doğal gaz verme işlemini tamamlamış bulunmaktayız. 23.01.2014 itibariyle de şehir içinde bulunan yapımı tamamlanmış hatlarımızı ve servis hattı konulmuş...