28 / 04 / 2024

çarşamba yatırımları

çarşamba yatırımları

Türkiye’nin verimli tarım ovalarından Çarşamba’da Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü ile Fen İşleri Daire Başkanlığı, yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Samsun Çarşamba'da hangi yatırımlar yapıldı?

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar '' 2004'te 3,5-4 milyon lira gelirle devraldığımız Çarşamba Belediyesi'ni, 2016'da 66 milyon lira bütçeye çıkarttık''dedi.

Hüseyin Dündar Çarşamba projelerini anlattı!

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığının 59. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Muharrem Göksel ve başkan yardımcıları, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan, belediye meclis üyeleri ve üyeler katıldı.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Kangal Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kangal Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Başarır tarafından kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Amaia Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amaia Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Berna Afşar tarafından kuruldu.

Arapların Türkiye yatırımları devam edecek!

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Bürosu temsilcisinin katılımıyla, DEIDIN şirketi Türkiye'deki Arap yatırımlarının başarısını kutladı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Dış yatırımların yüzde 28’i gayrimenkul işlerine gitti!

Türk yatırımcıların dışarıda da gayrimenkule ilgisinde artış var. İlk 4 ayda yurtdışında yapılan doğrudan yatırımların yüzde 28’i gayrimenkule gitti.

çarşamba yatırımları Haberi

çarşamba yatırımları


Kırsal kalkınma hamlelerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba Ovası’nın alt yapı sorunlarını hızla çözüyor. Türkiye’nin verimli tarım ovalarından Çarşamba’da Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü ile Fen İşleri Daire Başkanlığı, yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.


119 mahallesi ve 136 bin 775 kişilik nüfusuyla Samsun’un 4. büyük ilçesi olan Çarşamba, 263 kilometresi satih kaplama ve 64 kilometresi stabilize olmak üzere toplamda 327 kilometre yol ağına sahip. Yeşilırmak’ın ikiye böldüğü ilçede Samsun Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde olduğu gibi alt yapı yatırımlarına aralıksız sürdürüyor.


2014 Mahalli İdareler Seçiminden sonra başlanan köy grup yolu yapım çalışmaları kapsamında ilçenin 6 köyünde 6.5 km. beton yol yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı, bunun için 6 milyon 451 bin 859 TL harcadı. Yatırımını 2015 yılında artıran daire başkanlığı,...