18 / 05 / 2024

çarşı cmai meydanı yenileniyor mu

çarşı cmai meydanı yenileniyor mu

Kış aylarında bir çok kazaya sebebiyet veren ve uzun süredir vatandaşların şikayet ettiği Çarşı Camii Meydanı için Polatlı Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı içerisinde yer alan 39 adet taşınmazın toplam bedeli 31 milyon 675 bin TL olarak belirlenirken  KDV dahil 37 milyon 376 bin 500 TL değer takdir edildi.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı kira değerleme raporunda gayrimenkullerin KDV hariç aylık pazar kira değeri 163 bin 530 TL, KDV dahil 192 bin 965,40 TL olarak belirlendi. 

Özdiker Kuyumcular Çarşısı esnafından kamulaştırma tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Haşimiye Meydanı’nda yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nın kamulaştırılması nedeniyle esnafın sıkıntı yaşadığını dile getirdi. 

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'daki 5 ofis 310 milyon TL'ye satıldı!

İş GYO'nun Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin hali hazırda kiracı olduğu Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 bağımsız bölümün toplam 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye satılmasına karar verildi.

İş GYO Tuzla Meydan Çarşı'daki dükkanlarını kiraya veriyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Meydan Çarşı'da 331 metrekarelik alanı Bayek Ağız ve Diş Sağlığı'na, 110 metrekarelik alanı ise Paşabahçe'ye kiraya verdi...

Ankara Çamlıdere'ye çarşı ve meydan müjdesi!

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Caner Can, turizmde kendini ispat etmiş emin adımlar atan bir belediye olduklarını söyledi.  

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Marina 24 fiyat!

Marina 24 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana gelen projede Sanat Sokağı, Marina Gurme ve Marina Çarşı, Performans Meydanı bulunuyor. 

Sakarya Demokrasi Meydanı 1. Etap'ın ihalesi 2 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı 1. Etap yenileme çalışmaları için 2 Mayıs Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

İzmir Balıkçılar Meydanı zamanında tamamlanamayacak!

İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alana yapılan meydanın inşaatı zamanında bitmeyecek.

çarşı cmai meydanı yenileniyor mu Haberi

çarşı cmai meydanı yenileniyor mu


Kış aylarında bir çok kazaya sebebiyet veren ve uzun süredir vatandaşların şikayet ettiği Çarşı Camii Meydanı için Polatlı Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışması başlatıldı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın verdiği direktifler doğrultusunda harekete geçen Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kısa zamanda Çarşı Camii Meydanı’nı yenileyecek. Kaygan olduğundan şikayet edilen zemin, tamamen güvenli ve kaymaz malzeme ile kaplanacak. Çarşı Camii Meydanı Polatlı Belediyesi tarafından yürütülen çalışma ile kısa zamanda, yaz ve kış aylarında vatandaşların rahatça kullanabileceği bir alan haline getirilecek. Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 6 Eylül Salı tarihine kadar kazı çalışmasının bitirilmesi planlanan Çarşı Camii Meydanı’nda, yenilenecek zeminin dışında vatandaşların kullanması için yeni ve modern oturma alanları oluşturulacak.




Polatlı...