19 / 05 / 2024

Casa Bella İnşaat adres 

Casa Bella İnşaat adres 

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alp Akın tarafından kuruldu.

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alp Akın tarafından kuruldu.

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rıhab Chalbı Ep Bouallaguı ve Achraf Bouallaguı ortaklığında kuruldu.

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli le Rene Hofer ve Gerhard Haunschıld ortaklığında kuruldu.

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

Çekmeköy Alemdağ’da inşa edilen Casa Bella Evleri'nde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 20 adet lüks bahçe dubleks ve 20 adet lüks çatı dubleks ev bulunuyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Bella Grup Turizm Medikal Tekstil Temizlik Kırtasiye Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Bella Grup Turizm Medikal Tekstil Temizlik Kırtasiye Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Yayla tarafından kuruldu. 

Dia Bella'nın yüzde 35'i satıldı!

Ahmet Kul İnşaat tarafından Mimaroba’da hayata geçirilen Dia Bella projesinin yüzde 35'i satıldı. Satışların Şubat ayında başladığı proje 131 daireden meydana geliyor. 

Pekcan Havuz, Casa De Playa'da havuz inşaatını tamamladı!

Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki prestij projelerine Kuryap İnşaat'ın rezidans ve otel konseptini bir arada sunduğu yeni projesi Casa De Playa' yı da ekledi...

LA Casa İnşaat Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

LA Casa İnşaat Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Çetinkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da atih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat Alto Casa Residence Evleri!

Gül İnşaat Alto Casa Residence Evleri İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon daire seçenekleri mevcut...

Gül İnşaat Alto Casa Residence teslim tarihi!

Gül İnşaat Alto Casa Residence teslim tarihi ile ilgili bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, Gül İnşaat tarafından inşa ediliyor ve de 9 katlı 8 bloktan oluşuyor.

Casa Bella İnşaat adres  Haberi

Casa Bella İnşaat adres 

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alp Akın tarafından kuruldu.

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...