18 / 05 / 2024

Casa Dell Arte butik oteli

Casa Dell Arte butik oteli

Vatan Gazetesi yazarı Ercan İnan bugünkü yazısında Bodrum Torba’daki Casa Dell’Arte butik otelini kaleme aldı...

Arte Kent Konutları görselleri!

Arte Kent Konutları görselleri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Arte Kent 4 oda 1 salon daire tipinde tasarlandı. Proje Arte İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. Projede daire fiyatları 550 bin TL ile 550 bin TL arasında değişim gösteriyor.

Arte Kent Konutları adres!

Ankara'da 17 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Arte Kent Konutları Arte İnşaat imzası ile yükseliyor. Arte Kent Konutları adres bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Arte Kent telefon!

Arte Kent telefon numarası için haberimizden faydalanabilirsiniz. 4 oda 1 salon daire tipinde tasarlanan Arte Kent, 2 blok halinde yükseliyor. Arte Kent 114 daireden oluşuyor.

Ankara Arte Kent iletişim!

30 ay sonra teslim edilecek olan Arte Kent projesi Ankara'da hayata geçiriliyor. Arte İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Arte Kent iletişim bilgileri haberimizde mevcut.

Arte Kent teslim tarihi!

Arte Kent, 4 oda 1 salon daire tipinde tasarlandı. Projede 57 konutluk 2 blok bulunuyor. Arte Kent teslim tarihi bilgileri haberimiz içerisinde yer alıyor.

Ankara Arte Kent Projesi!

Ankara'da inşa edilen Ankara Arte Kent Projesi 114 adet daireden oluşuyor. Arte İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 500 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Arte Kent Ankara!

Arte İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen Arte Kent Ankara 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.57 konutluk 2 bloktan oluşan proje 4 oda 1 salon daire tipinde tasarlandı.

Ankara Arte Kent Evleri projesinin ilk görselleri!

Ankara Arte Kent Evleri 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 114 adet daireden oluşan projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ankara Arte Kent Evleri projesinin ilk görselleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Arte Kent projesinde daireler 500 bin TL' den başlıyor! Yeni proje!

Arte İnşaat tarafından hayata geçirilen Arte Kent projesi toplam 114 adet konuttan oluşuyor. Projedeki daireler 185 metrekare alandan oluşan 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Ankara Arte Kent projesinde daireler 500 bin TL' den başlıyor.

Mi Casa Mimarlık Ofisi açıldı!

İç Mimar Dila Güçlü ve Figen Çakar, Mi Casa Mimarlık Ofisi'ni Alsancak'ta açtı. İş ve sanat camiasının yoğun ilgi gösterdiği açılışta Dila ve Figen Hanım davetlilerle yakından ilgilendi.

Casa De Playa'da yaşam başladı!

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği projeleriyle İzmir ve çevresinin modem görünümünde pay sahibi olan Kuryap İnşaat, Çeşme Dalyanköy'de inşaatını tamamladığı Casa De Playa Residence ile dikkat çekiyor.

Pekcan Havuz, Casa De Playa'da havuz inşaatını tamamladı!

Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki prestij projelerine Kuryap İnşaat'ın rezidans ve otel konseptini bir arada sunduğu yeni projesi Casa De Playa' yı da ekledi...

Beylikdüzü Alto Casa Rezidans projesi!

Beylikdüzü Alto Casa Rezidans projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Porjede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon daireler mevcut...

Casa Dell Arte butik oteli Haberi

Casa Dell Arte butik oteli

İçinde otel değerinden daha pahalı onlarca sanat eserini barındıran Bodrum Torba’daki Casa Dell’Arte butik oteli Kapadokya’ya ve İstanbul’a da geliyor. Bu arada Casa Dell’Arte Torba’nın mutfağı da Taksim Sıraselviler’de Michelin yıldızı almaya aday mönüler hazırlayan Mimolet’e ve Antakya yerel mutfağı ile Asmalı Mescit’te meşhur Antiochia’ya emanet edildi. 


Otomotiv yan sanayi kuruluşu Farplas ile tanınan Fark Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Büyükkuşoğlu eşi ile birlikte yıllarca sanat eseri topladı.


Bodrum Torba’da kendilerine deniz kıyısında bir ev satın almışlardı. Denize sıfır evin kocaman bir de bahçesi vardı. ABD’de bir dönem fon yöneticiliği de yapan kızları Farplas Yönetim Kurulu Üyesi Ahu Büyükkuşoğlu Serter’in isteğiyle oraya bir butik otel yapma kararı alındı. 


“Bir koleksiyon saklandıkça değil, paylaşıldıkça değerlenir” diyerek her parçası 30 yıldan fazla bir sürede...