02 / 05 / 2024

Casa Turizm nerede

Casa Turizm nerede

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Derya Köroğlu tarafından kuruldu. 

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rıhab Chalbı Ep Bouallaguı ve Achraf Bouallaguı ortaklığında kuruldu.

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Casa Swıss Internatıonal İnşaat Taahhüt Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli le Rene Hofer ve Gerhard Haunschıld ortaklığında kuruldu.

La Casa Emlak Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi açıldı!

La Casa Emlak Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Andiçi tarafından kuruldu.

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Derya Köroğlu tarafından kuruldu. 

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

İkiz Konaklar Esenyurt nerede inşa ediliyor?

29 katlı iki bloktan oluşan İkiz Konaklar Esenyurt nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Esenyurt cevabı veriliyor. Proje, İhlas Yapı iştiraki olan Konak İnşaat Proje Taahhüt Ticaret Turizm A. Ş. tarafından hayata geçiriliyor...

Tuzla Casa Mia nerede?

Tuzla Casa Mia nerede? Evliya Çelebi Mahallesi Rauf Orbay Caddesi Aygün Sokak No :12 Tuzla / İstanbul adresinde inşa edildi. Casa Mia Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Casa Lusso nerede?

Casa Lusso nerede sorusuna Turgutreis Marina 'ya 150 metre mesafede yer alıyor yanıtını verebiliriz, Casa Lusso Bodrum 'da fiyatlar 1 milyon 750 bin liradan başlıyor.

Gül İnşaat Alto Casa Residence nerede?

Gül İnşaat Alto Casa Residence nerede? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Dairelerin hemen teslim edildiği Beylikdüzü Alto Casa Residence'ta 2+1 daireler 250 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Gül İnşaat Alto Casa Residence nerede?

Gül İnşaat Alto Casa Residence nerede sorusunun yanıtı şu şekilde;Yavuz Sultan Selim Bulvarı İstanbul'da Avrupa Yakası içinde gelişmekte olan Beylikdüzü Beykent Bölgesi'nde hayata geçiriliyor...

Casa Grande nerede? Havadan videosu!

Casa Grande projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Casa Turizm nerede Haberi

Casa Turizm nerede

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Derya Köroğlu tarafından kuruldu. 

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi konusu:  ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Casa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi adres: Rasimpaşa Mh.İzzettin Sk.Polat İş Hanı No:2/66...