09 / 05 / 2024

çat gençlik merkezi ve kütüphane açılışı

çat gençlik merkezi ve kütüphane açılışı

Erzurum'un Çat ilçesinde bulunan Çat Çınar Derneği, SODES destekli Gençlik Merkezi ve kütüphaneyi hizmete açtı. Gençlik merkezi ve kütüphanenin açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özsoy kesti...

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Kars Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlerin çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebileceği Kars Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı. 

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Sultançiftliği Gençlik Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Prestijli yatırımları bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini yarın atacak.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış bekliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

Konya Yenice Gençlik Merkezi'nin temeli bugün atıldı!

inşaat alanı bin 500 metrekare olan Konya Yenice Gençlik Merkezi bin 310 metrekare arsa alanına sahip. Konya Yenice Gençlik Merkezi'nin temeli bugün atıldı.

Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal hayata büyük canlılık getiren kadın ve gençlik merkezlerine yenilerini ekliyor. Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor.

Kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Bünyan’da yaptığı Kadın ve Gençlik Merkezi ile doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmaları törenle tanıtıldı

çat gençlik merkezi ve kütüphane açılışı Haberi

çat gençlik merkezi ve kütüphane açılışı


Erzurum'un Çat ilçesinde bulunan Çat Çınar Derneği, SODES destekli Gençlik Merkezi ve kütüphaneyi hizmete açtı. 


Gençlik merkezi ve kütüphanenin açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özsoy ile Çınar Dernek Başkanı Zeki Çiçek birlikte dualar eşliğinde kesti. Milli Eğitim Müdürü Özsoy, Çat'ta sosya- kültürel etkinliklerin hız kazanmasını arzu ettiklerini söyledi. Kütüphane ve ilçe gençliğinin gideceği bir kültür eğitim merkezinin olmasının ilçe adına büyük bir kazanç olduğuna dikkat çeken Özsoy, "İlçemizde kütüphanenin açılması büyük ve önemli bir olay. Çocuk ve gençlerimize kitap okuma alışkanlığı artırılması güzelliklerle buluşturulması için güzel ortamların hazırlanması gerekmektedir. Bu iki önemli merkezin açılması bizleri sevindirdi. Emeği geçen her arkadaşımıza teşekkür ediyorum." dedi.


Çınar Dernek Başkanı Zeki Çiçek ise önceki yıl kurulan derneğin amacının, 'insan ve eğitim' odaklı olduğunu...