25 / 07 / 2024

Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş

Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş

Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, ayrıca ilçede yapımı devam eden inşaatları ve Çat Çok Programlı Lisesinde yapımı biten tenis, voleybol, basketbol sahasını denetimlerde bulundu.

ŞOK’ta bayram indirimi başladı! Konsantre yumuşatıcı 32 TL, sıvı deterjan 40 TL, bebek bakım örtüsü 35 TL...

ŞOK’un Ramazan Bayramı’na özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, Konsantre yumuşatıcı 32 TL’ye, sıvı deterjan 40 TL’ye, bebek bakım örtüsü 35 TL’ye düştü. İşte ŞOK 19 Nisan-25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bayram ikramiyeleri 3000 TL mi olacak? Eğer bu olursa emeklilerin yüzü gülecek…

Emeklilerin yüzünü güldürecek bir formül ortaya atıldı. Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda 2 kez ödenen bayram ikramiyeleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Normalde bin 100 TL olarak ödenen ikramiyelere zam yapılması talep ediliyor.

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Kepez'de Yeni Cami'nin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne inşa edilecek Yeni Cami’nin temeli atıldı. Yeni Cami temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Bakırköy Geriatri Merkezi'nin temeli atıldı!

Türk Kızılayı'nın Bakırköy'de inşa edilecek Geriatri Merkezi için ilk adım atıldı. Temel atma törenine Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, bağışçı Niyazi Mete katıldı.

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

Babacan Holding’ten Ramazan Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atıyor. Ramazan Bayramı boyunca ‘Babacan Port Royal,’ ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’tan konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunulmaya devam ediyor.

Mersin Anamur Huzurevi'nin temeli atıldı!

Mersin’in Anamur İlçesi'nde hayata geçirilecek Anamur Huzurevi'nin temeli atıldı. Törene Kaymakam Cengiz Cantürk'te katıldı.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da hayata geçirdiği kültür merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katıldı.

Malatya Arena Stadı’nın çatı kaplamasında sona gelindi!

Malatya Arena Stadı’ndaki çalışmalar Ramazan ayında da aralıksız sürerken çatı kaplamasında son aşamaya gelindi. Devasa stat, tamamlandığında kayısıyı andıracak.

Hayrabolu Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu’da yapılacak olan Spor Salonunun temeli atıldı. Törene Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan da katıldı.

Kayseri Yahyalı'daki Alemdar Camii’nin temeli atıldı!

Yahyalı İlçesi Çiğilli Mahallesi’nde arsası Ali Ramazan Dinç Hoca Efendi tarafından arsası bağışlanan Alemdar Camii’ nin temeli törenle atıldı.

Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş Haberi

Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş

Yapımı devam eden Çat Eğitim Kompleksi ve temel aşamasına gelen yeni Hükümet Konağı hakkında şantiye şeflerinden inşaatların şuan hangi aşamada olduğu ve ne zaman faaliyete geçeceği hakkında bilgi alan Kaymakam Pektaş daha sonra inşaat alanından ayrıldı.


ŞEHİT YAKINLARI İLE İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, Kaymakamlık tarafından verilen şehit yakınlarına iftar yemeği programına katıldı.

Kaymakam Paktaş’a İlçe Garnizon Komutan Vekili, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Hakimi, İlçe Emniyet Müdürü ve diğer şube müdürleri de eşlik etti.

Program sonrasında tüm katılımcılarla birlikte çay içmek için öğretmenevine geçildi. Yaklaşık bir saatlik program sonrasında protokol öğretmenevinden...