14 / 05 / 2024

çatakta halı sahasının çatısı çöktü

çatakta halı sahasının çatısı çöktü

Çatak ilçesinde devam eden kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. İlçenin ilk ve tek halı sahası, etkili olan kar yağışına dayanamayarak çatısı çöktü. O esnada kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

İstanbul Formula 1 sahasının ihalesi yapılacak! İstanbul Formula 1 sahası ihalesi için "F1" şartı! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Formula 1 sahasının ihalesinin gelecek ay yapılacağını kaydederek "İhaleye çok önemli bir şart koyduk. 2026 itibarı ile birlikte Formula1'i İstanbul'a getirme şartı koyduk. Bu tarz organizasyonların İstanbul'a gelmesi çok önemli." diye konuştu.

İşte karşınızda gram altının yıl sonu fiyatı! Hepsi yalan tek gerçek bu! Bu haber okunmadan altın alınmaz

Altında karmaşık günler yaşanmaya devam ederken geride bırakmış olduğumuz ağustos ayına yükseliş ile start veren gram altın, düşüş eğilimi sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise gram altının önümüzdeki dönemlerde nasıl bir hal alacağını oldukça merak etmekte.

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın

Altında gel gitli zamanlar yaşanmaya devam ediyor. Bugün geride bıraktığımız ağustos ayına yükseliş ile başlayan gram altın son iki haftadır orantılı bir seyir ile düşüş tablosu sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise altının önümüzdeki günlerde nasıl bir hal alacağını merak etmekte.

Antalya Büyükşehir Hal fiyatlarını açıkladı! İşte 21 Mart 2022 hal fiyatları listesi...

Sebze ve meyve fiyatlarının nabzını belirleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi halinin 21 Mart 2022 fiyatları belli oldu. İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi...

TCDD, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya veriyor!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü/Merkez Emlak Komisyonu Başkanlığı, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya verecek.

Ümraniye'de metro inşaatı yakınında göçük: 2 kişi öldü!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede göçük meydana geldi. Çevredeki bir siteye ait olan güvenlik kulübesinin de göçükte kalması sebebiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında göçük altında kalan 2 güvenlik görevlisinin cansız bedenine ulaşıldı.

Pendik’e 50 dönümlük spor köyü geliyor!

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, içerisinde atletizmin çeşitli branşlarının yapılabileceği pistler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahasının yer alacağı bir Spor Köyü hayata geçirecek.

ÖİB, EÜAŞ’a ait maden sahasını özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı EÜAŞ’a ait maden sahasını "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemi ile özelleştiriyor..

Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı dolgu sahasını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı dolgu sahasını inceledi. Havalimanının 750 milyon TL'ye mal olması bekleniyor.

Ümraniye Şehir Stadı'nın sahası yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi kullanabilirliğini yitirmiş olan Ümraniye Şehir Stadyumu'nun sahasını yeniliyor.

Konya'ya İspanya modelinde hal kurulacak!

Yaş sebze ve meyve ticaretinde İspanya’nın çok iyi bir model oluşturduğunu vurgulayan KONMESKOM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Pirinç, Konya'ya İspanya modelinde hal kurulacağını dile getirdi.

Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası Mayıs'ta açılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde Karşıyaka Efsaneleri Futbol Sahası'nı yaptırdı. Sahanın mayıs ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Sezai Çimiş: Mersin'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz!

Işkın Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş, kentsel dönüşümün artık kaçınılmaz bir hal aldığını söyledi. Çimiş, ''Binalarımızı kentsel dönüşümle depreme dayanıklı hala getirmeliyiz'' dedi.

çatakta halı sahasının çatısı çöktü Haberi

çatakta halı sahasının çatısı çöktü

Gece saatlerinde büyük gürültüyle çatının çöktüğünü ifade eden halı sahanın sahibi Tahirhan Bozdemir, “Gece saat 21.00’de son maçımız bitti, temizliğimizi yapıp çıktık, Daha eve ulaşmadan halı sahanın çöktüğü bilgisi geldi. Geldiğimde gözlerime inanamadım. Halı saham tamimiyle çökmüş. Emniyet ve jandarma da olay yerindeydi, gerekli incelemeleri yaptılar. Allah’a şükürler olsun herhangi bir can kaybımız olmadı. Çünkü yarım saat önce içerde 20 genç vardı. Yaşadığımız bu felaketi yetkililere bildirdik. Maddi olarak zararımız çok büyük. Yaklaşık 200 bin TL bir kaybımız var. Büyük bir facianın eşinden döndük. Olası bir can kaybının yaşanmaması tek tesellimizdir”...