05 / 05 / 2024

çatalca çiftlik fiyatları 2016

çatalca çiftlik fiyatları 2016

TC. Çatalca İcra Dairesi, Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan çiftliği satılığa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün toplam satış bedeli 11 milyon 513 bin 915 TL olarak belirlendi.

Talep artınca fiyatlar patladı! İstanbul'un üç ilçesinde emlak bedelleri resmen üçe katlandı!

Vatandaş ile yatırımcıların yeni gözdeleri arasında yer alan Şile, Silivri ve Çatalca'da emlak fiyatları bir sene içinde 3'e katlandı. 

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

İstanbul Yeni Havalimanı Çatalca'daki konut fiyatlarını artırdı!

İstanbul Yeni Havalimanı bölgedeki konut fiyatlarını artırdı. Satılık konutların metrekare fiyatlarında son 4 yılda en büyük değişim Çatalca'da görüldü. İlçede fiyatlar yüzde 42,2 oranında yükseldi. 

Kentsel dönüşüm ve büyük projeler konut fiyatlarını yükseltti!

Kentsel dönüşüm ve büyük projelerin devam ettiği İstanbul'da Çatalca, Ankara'da Kızılcahamam ve İzmir'de Karaburun'da konut fiyatları yükseldi. 

Çatalca ve Silivri'de konut fiyatları artıyor!

sahibinden.com Emlak Endeksi Ekim ayı verilerine göre;  Çatalca ve Silivri'de satılık konutların metrekare fiyatları geçen sene aynı döneme oranla yüzde 16,2 ve yüzde 15,5 artış gösterdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Çatalca'da icradan 11.5 milyon TL'ye satılık çiftlik!

TC. Çatalca İcra Dairesi, Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan çiftliği satılığa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün toplam satış bedeli 11 milyon 513 bin 915 TL olarak belirlendi.

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli Konutları başvuruları için son gün 31 Mart 2016. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede fiyatlar 101 bin TL'den başlıyor.

Çatalca Projesi Kiptaş fiyatlar!

Kiptaş Çatalca Konutları için 24 ay vade imkanı sunuluyor. Proje Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın konumda bulunuyor. İşte Çatalca Projesi Kiptaş fiyatlar...

Çatalca Konutları Kiptaş satış fiyatları!

Kiptaş Çatalca Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Tek fiyattan satışa çıkarılan projede 180 adet blok yer alıyor. Peki Çatalca Konutları Kiptaş satış fiyatları ne kadar?

Çatalca Kiptaş 2016 ev fiyatları!

Çatalca Kiptaş 2016 projesinden ev sahibi olmayanlar ve projede ikamet edecek olanlar ev alabiliyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

Kiptaş Çatalca Projesi ne zaman teslim?

Kiptaş Çatalca Evleri fiyatları 139 bin 750 TL olarak belirlendi. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede 2+1 daireler bulunuyor. Peki Kiptaş Çatalca Projesi ne zaman teslim edilecek?

Kiptaş Çatalca Evleri daire fiyatları!

Çatalca Kiptaş Konutları'nın 24 ayda tamamlanması planlanıyor. Projede 20 bin lira peşinat ile konut sahibi olabilmek mümkün. Peki Kiptaş Çatalca Evleri daire fiyatları ne kadar?

çatalca çiftlik fiyatları 2016 Haberi

çatalca çiftlik fiyatları 2016

TC. Çatalca İcra Dairesi, Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan çiftliği satılığa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün toplam satış bedeli 11 milyon 513 bin 915 TL olarak belirlendi.


T.C. ÇATALCA İCRA DAİRESİ 


2015/707 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul İl, Çatalca İlçesi, Kaleiçi Mahallesi, Halkalı Mevkii, 211 Ada No, 13

Parsel Nolu tarla vasıflı taşınmaz


Taşınmaz Kaleiçi Mahallesi Ziya Otçu Sokak Bina No: 45 Adresinde kayıtlıdır.Taşınmazın çevresi beton direk ve tel örgü ile çevrilmiştir.Girişinde 6,00 metre genişliğinde raylı demir kapı mevcuttur.Giriş avlusu,meskene giden yol otopark alanı kilitli parke taşı ve bordür kaplıdır.Çevre düzenlemesi ve aydınlatma yapılan taşınmaz üzerinde 1027 adet değişik yaş ve cinste meyve ile süs ağaçları mevcuttur. Taşınmaz üzerinde Fen Bilirkişisince hazırlanan raporda da...