07 / 05 / 2024

çatalca gökçeali imar durumu

çatalca gökçeali imar durumu

İstanbul Çatalca ilçesi 12 Mart 2013 onanlı Gökçeali Köyü Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor. İmar planı 27 Mayıs 2015 tarihinde askıya alınmıştı.

Çatalca Gökçeali Köyü imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatalca İlçesi, 12 Mart 2013 onanlı Gökçeali Köyü Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı...

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

İstanbul'un o ilçesinde 17 bin metrekarelik arazi satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çatalca Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Gökçeali Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çatalca Gökçeali'deki arazinin fiyatı ne kadar? 

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Neslihan Kozanoğlu'nun Çatalca Cumhuriyet Köyü'ndeki lüks çiftliği!

Neslihan Kozanoğlu,  pandemi sonucunda yasakların yükseldiği günlerini Çatalca Cumhuriyet Köyü'nde kendi çiftliğinde geçirdi. Kozanoğlu, yaz aylarında ise çiftliğini özel organizasyonlar için de kiralıyor. 

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Pendik Gökçedere Deresi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kemiklidere Deresinin 1.yan kolu olan Gökçedere Deresi güzergahı ve dere koruma bantlarının revize edilmesine yönelik imar planı tadilatı askıya çıktı...

Ankara Sincan Gökçek imar planı değişikliği onaylandı!

Ankara İli Sincan İlçesi Gökçek Mahallesi sınırları içinde kalan 70 bin metrekare yüzölçümlü alanın imar değişikliği onaylandı..

Çatalca Yalıköy imar planı askıda!

İBB, Çatalca Yalıköy'e ilişkin 21 Haziran 2017 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli nazım imar planını bugün askıya çıkardı.

çatalca gökçeali imar durumu Haberi

çatalca gökçeali imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 Mayıs 2015 tarihinde askıya alınan Çatalca İlçesi, 12 Mart 2013 onanlı Gökçeali Köyü Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan inecek. 


İmar planı için...