17 / 05 / 2024

Çatalca Kaleiçi sosyal tesis imar planı onaylandı mı

Çatalca Kaleiçi sosyal tesis imar planı onaylandı mı

Çatalca Kaleiçi Mahallesi, 6 ada, 133 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı, bugün ilanen askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 21 Temmuz'da onayladı. İşte o plan...

Fransa’da milyonlarca kişi sosyal konuttan çıkarılma ile karşı karşıya kalabilir!

Fransa’da Konut Bakanı Guillaume Kasbarian yaptığı açıklamada “ömür boyu HLM hakkı” şeklinde tanımlanan duruma son verme niyetinde olduklarını belirti. Böyle bir durumda milyonlarca kişi sosyal konuttan çıkarılma ile karşı karşıya kalabilir.

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ'den İstanbul'a tam 648 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

Sosyal yardım alanlara bayram müjdesi! 2 bin TL bayram ikramiyesini kimler alacak?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla ödediği sosyal destek ödemeleri alan bazı vatandaşlara bayram ikramiyesi de ödeneceği müjdesi geldi. Peki kimlere bayram ikramiyesi ödenecek?

Çatalca Kaleiçi Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Mahallesi, 191 ve 192 adalar arasında kalan tescil dışı alana ve Merkez ile Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 için başvurusu kabul edilenler belli oldu! Hemen bakın!

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca projelerinde başvurusu kabul edilenler belli oldu... Hemen bakın...

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

Çatalca Kaleiçi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satıyor!

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satacak. İşte ihale detayları...

Çatalca Kaleiçi sosyal tesis imar planı onaylandı mı Haberi

Çatalca Kaleiçi sosyal tesis imar planı onaylandı mı

Çatalca Kaleiçi Mahallesi, 6 ada, 133 (Eski: 6 ada 33 ve 60) parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün ilanen askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28449 dosya numaralı imar planını 21 Temmuz'da onayladı. Çatalca İlçesi, Kaleiçi Mahallesi sosyal tesis imar planı, 14 Kasım 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!


1- Plan tasdik sınırı 6 Ada, 133 Parseli kapsamaktadır.


2- Proje alanında kazı ve dolgu yapılabilir. Düzenlenmiş zemin tabi zemin olarak kabul edilecektir. 


3- Mimari çözümleme açısından bina girişleri köprü geçişle üst katlardan yapılabilir. Bu tür çözümlemelerde asansör zorunluluğu aranmaz.


4- Açıklanmayan hususlarda meri plan hükümleri ve meri imar yönetmeliği hükümleri geçerlidir.


Çatalca Kaleiçi sosyal tesis alanı imar planını indirmek için