30 / 07 / 2024

çatalca yeni ilkokul

çatalca yeni ilkokul

Çatalca Akalan İlkokulu öğrenci velileri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün 2014 yılında kendilerine okul yaptırma sözü vermesine karşın, aradan 3 yıl geçtiği halde herhangi bir gelişme olmadığını söyledi.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ'den İstanbul'a tam 648 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, 27 Eylül-3 Ekim tarihlerindeki yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü. İşte 27 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

Milyonlarca kişiye gelir kapısı imkanı sağlayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni ilanlarını yayımladı. Bu kapsamda en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbul'a dev proje müjdesi! Bu ilçeye tam 648 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca projesi için start verdi. Paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin İstanbul Çatalca projesinde toplam 648 yeni konut yer alacak.

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen o tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için merakla beklenen tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 648 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), özel hastanelerde temizlikçi, güvenlikçi ve hemşire pozisyonları için yeni personel alımları başlattı. Başvurular 18-35 yaş aralığındaki herkes için açık olacak ve en az ilkokul mezunu olanlar da başvuruda bulunabilecek.

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanı Derya Yanık yeni destek ödemesini duyurdu! 5.100 TL hesaplara yatacak!

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yeni destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca duyuruldu. Başarılı olan ilkokul, ortaokul, lise öğrencisine 5.100 TL para yardımı yapılacak. 1,2,3,4,5. sınıf dahil geri ödemesiz destekten ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları faydalanabilecek. 

çatalca yeni ilkokul Haberi

çatalca yeni ilkokul

Dönemin Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan ve Akalan Muhtarı Halil Akgeyik ile birlikte, 30 Haziran 2014 tarihinde yıkılarak yeniden yapılması planlanan Akalan İlkokulu'nda incelemelerde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kaymakam Taşdan'dan okulun en kısa sürede yıktırılmasını istedi. Mevcut okulunun yıkılmasının ardından 10 derslikli modern bir okul yapılacağını açıklayan Başkan Akgün; "Akalan Köyü benim için çok özeldir. Uzun yıllardır Akalan halkıyla aramızda çok özel bir bağ oluştu. Ben hepsini ailem, kendimi de bu köyün bir parçası olarak görüyorum. Söz konusu olan okul olunca hassasiyetim iki kat arttı. Bu açıdan Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara ile birlikte bu okulu Akalan'a yakışır şekilde tamamlayarak, Milli Eğitim Bakanlığı'na kazandıracağız" sözünü verdi. 


Öğrencilerin sağlığı tehlikede

Aradan üç yıl geçmesine rağmen yeni okulun inşaatına başlanmaması...