09 / 05 / 2024

Çatalcanın köyleri

Çatalcanın köyleri

1973 yılında Büyükçekmece'ye bağlı 300 haneli bir köy olan Gürpınar ve Çatalca'nın 6 köyü elektriğe kavuşmuş. İstanbul'un domates ve üzüm deposu olarak bilinen Gürpınar'ın elektriğe kavuşması şarkılı törenlerle kutlanmış.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Artvin Yusufeli'nin bazı köyleri başka bir bölgeye naklediliyor!

Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sudan'a Türk Köyleri inşa edilecek!

İDSB İnsani Yardım Platformu Genel Sekreteri Ali Kurt, Sudan’ın afetten en çok etkilenen bölgelerinde yerel mimariye uygun "Türk Köyleri" inşa edeceklerini söyledi.

Eyüpsultan Işıklar- İhsaniye Köyleri imar planı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Işıklar - İhsaniye Köyleri Nazım İmar Planı'nda 18. Madde uygulama sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 100 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.

Sağlıklı yaşam köyleri konsepti yoğun ilgi görüyor!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Henüz emeklilerimizin yüzde 1'ine bile hitap edecek sayıda sağlıklı yaşam köyleri yok. Şu anda 2 milyon emeklinin sağlıklı yaşam köyü için ciddi istekli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Silivri Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri teslim tarihi!

İstanbul’un Silivri ilçesinde TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada inşa edilen Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı yapıldı!

Etra Holding’in öncülüğünde, ABD’nin yaşlı yaşam uzmanı Avendelle ve Acıbadem Sağlık Grubu’nun çözüm ortaklıkları ile HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul Silivri'de kapılarını açıyor.

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Çatalcanın köyleri Haberi

Çatalcanın köyleri



Elektriğe kavuştular


Çatalca'nın 6 ve B. Çekmece'nin 1 köyüne enerji verecek şalteri Vali Poyraz indirdi.


İSTANBUL


  Büyükçekmece'ye bağlı 300 haneli Gürpınar Köyü ile Çatalca'nın altı köyü elektrik enerjisine kavuşmuştur. Elektrik enerjisi sıkıntısının bütün yurtta had safhaya ulaştığı bir sırada, yedi köy elektrik verilmesi, köylerde bayram sevinci yaratmıştır. 

  Özellikle İstanbul'un domates ve yapıncak üzümü deposu olarak bilinen Gürpınar Köyü'nün, elektriğe kavuşması köyde, şarkılı törenlerle kutlanmıştır. Köy meydanında yapılan törene Vali Vefa Poyraz, İl Genel Meclisi üyeleri, Çatalca Kaymakamı ve bir çok görevli ile civar köy halkı katılmıştır.

  Köy meydanında davullar ve zurnalar ile köy eşrafı tarafından karşılanan Vefa Poyraz,...