13 / 05 / 2024

çatalcaya üniversite açılacakmı

çatalcaya üniversite açılacakmı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Çatalca’ya üniversite konusunda çalışmalarımız var. Polis okulunun buraya gelişi söz konusu ama buraya ayrıca bir üniversite veya yüksekokuldan bahsediliyor.” dedi...

2023-2024 Üniversite yılı ne zaman başlıyor? İşte açılış tarihleri!

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimini güncelleyerek derslerin başlama tarihini açıkladı. Bu güncelleme, YKS tercih yerleştirme sonuçlarına göre bir yükseköğretim programına hak kazanan öğrencilerin üniversite kayıt işlemlerinin ardından geldi.

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

Bakan Yumaklı açıkladı! Üniversite ve liselilere 300 milyonluk hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Lise ve üniversite mezunu olan gençlere toplamda 300 milyon TL hibe desteğinde bulunacağını açıkladı. İşte detaylar!

Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Üniversite açılış tarihi belli oldu mu?

Yaşanılan deprem felaketi sonrası üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Pandemi döneminden alışılmış bir eğitim olan uzaktan eğitim 2023 bahar dönemi için yeniden geldi. Bu durumdan memnun olmayan öğrenciler ise okullarına yüz yüze kavuşma haberini bekliyor.

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Medicana Grubu inşaat sektöründe!

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, sağlığın yanı sıra şimdi de eğitim sektörüne girdi. Bu yıl iki okulla sektöre adım atan Bozkurt’un hedefi 50 okul ve bir üniversite açmak..

Çiğdem Karaaslan: AK Parti Türkiye'de dev projeler hayata geçirdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Biz hastanelerimizi yaparken, yollar yaparken, her şehrimize üniversite açarken bunu sadece kalkınma ile ilgili inşaat faaliyeti olarak görmedik" dedi.

Aşkın Bak: Üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, arsa sorununa değinerek "Öğrenci yerleştirmekte sorun yaşadığımız, arsa sorunu yaşadığımız illerde üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi verdi.

İstinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı Merkezi açıldı!

istinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı ve Yaşam Merkezi açıldı, merkez damar hastalıklarına erken tanı sağlayacak.

Harvard, Oxford, MIT Türkiye'de üniversite açabilecek!

MEB, Türkiye’yi bölgenin eğitim üssü yapmak için Harvard, Oxford, MIT gibi üniversitelerin kampüs açabilmesine ‘imkân verecek’ düzenlemeye hazırlanıyor.

çatalcaya üniversite açılacakmı Haberi

çatalcaya üniversite açılacakmı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Çatalca’ya üniversite konusunda çalışmalarımız var. Polis okulunun buraya gelişi söz konusu ama buraya ayrıca bir üniversite veya yüksekokuldan bahsediliyor. Bu da bölgenin ekonomik gelişmesi için istenen bir olaydır.” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim çalışmalarına Çatalca’da devam etti. Çatalca’da bir düğün salonunda halka hitap eden Topbaş, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Program da konuşan Topbaş, belediye başkanlarının ilçelerde iş adamı gibi olaylara baktığını söyledi. Topbaş, “Ne yapsak da ilçenin ekonomisini geliştirsek, ne yapsak da ilçede istihdam oluştursak. Belediye başkanları sadece alt yapı, su değil bütün olayları detaylı düşünmek zorundadır. Çatalca’ya üniversite konusunda çalışmalarımız var. Polis okulunun buraya gelişi söz konusu ama buraya ayrıca bir üniversite veya yüksekokuldan bahsediliyor. Buda bölgenin ekonomik gelişmesi için...