28 / 04 / 2024

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK'ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir" açıklamasından sonra YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, flaş açıklama yaptı. Üniversiteye giriş sınavının kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklama sosyal medyada şok etkisi yarattı.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada, geçen hafta 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın sonlanarak yaz tatilinin başladığını ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın yapıldığını belirtmişti.

MHP lideri Bahçeli, Türkiye'de yaklaşık 27 milyon öğrenci bulunduğunu, bu sayının pek çok ülkenin nüfusundan katbekat fazla olduğunu belirterek, "Biz gençliği sınavlarla veya karnelerle bulmadık, bu yolla da kaybetmeyiz, kaybedemeyiz, kaybetmeyeceğiz. Ümit ediyorum ki, geniş ve gerçekçi bir mutabakat ortamı kurularak üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler de çok uzak değildir." şeklinde konuşmuştu.

Üniversite sınavları kaldırılacak iddiasına YÖK ten flaş cevap! Az önce açıklandı, hemen şimdi bakın!

ÜNİVERSİTE SINAVLARI KALDIRILACAK İDDİASINA YÖK'TEN FLAŞ CEVAP! AZ ÖNCE AÇIKLANDI, HEMEN ŞİMDİ BAKIN!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Üniversite sınavlarını kaldıracağımız günler çok uzak değil" şeklindeki sözlerinin ardından, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar da üniversiteye giriş sınavlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Peki, üniversite sınavları kaldırılacak mı? İşte bütün ayrıntılar...


Geri Dön