22 / 05 / 2024

Çatalzeytin Otobüs Terminalinin inşaatında son durum

Çatalzeytin Otobüs Terminalinin inşaatında son durum

Çatalzeytin’de 1 yıl önce başlatılan minibüs ve otobüs terminal inşaatı tamamlandı.Merkez Mahallesinde 1 dönümlük alanda kurulu terminal 2 katlı ve 300 metrekare alandan oluşuyor.

Avrasya GYO, Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun ili Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile yapılan sözleşmenin 1 sene daha uzatılarak, aylık 500 bin TL + KDV kira bedeli belirlenmesine karar verildi.

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi yenilendi!

Samsun İli, Çarşamba İlçesi Kirazbucağı köyü adresinde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesinin yenilendi..

Avrasya GYO, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Temel Atma törenini gerçekleştirdi.

İzmir Çeşme'ye otobüs terminali geliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme için başlattığı belediye hizmet binası ve  otobüs terminalinin proje çalışmalarını tamamladı.

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi revize edildi!

Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesi 1 Eylül 2018 tarihinden geçerli olmak üzere aylık 57 bin 750 TL+KDV olarak revize edildi...

Denizli Çameli Otobüs Terminali tamamlandı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla hareket eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde başladığı otobüs terminalinin inşaatını tamamladı.

Muş Otobüs Terminali'nin inşaatı başladı!

Kentte geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, yeni otobüs terminalinin inşaatına başladı.

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kiraya verildi!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi Kirazbucağı köyü adresinde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kiraya verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Viranşehir Otobüs Terminali'ndeki iş yerlerinin kuraları çekildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinin işyeri kura çekimine katılan Başkan Nihat Çiftçi, esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Viranşehir'e yönelik yatırımlarının süreceğini söyledi.

Osmancık şehirlerarası otobüs terminali inşaatı başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından ihale edilen Şehirlerarası Otobüs Terminalinin inşaatına başlandı.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali 2. kez ihaleye çıkıyor!

TOKİ Bingöl Merkez Simani Mahallesi Et Balık Kombinası Müdürlüğü karşısında 26 bin 500 metre kare alan üzerinde inşa edilen ve 27 perondan oluşan Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalinin kiraya verilmek üzere ikinci kez ihaleye çıkarılacağı öğrenildi.

Çatalzeytin Otobüs Terminalinin inşaatında son durum Haberi

Çatalzeytin Otobüs Terminalinin inşaatında son durum

Çatalzeytin’de 1 yıl önce başlatılan minibüs ve otobüs terminal inşaatı tamamlandı.Merkez Mahallesinde 1 dönümlük alanda kurulu terminal 2 katlı ve 300 metrekare alandan oluşuyor. Terminal içinde 5 yazıhane, kafeterya, lokanta, mescit, bekleme salonu, bay bayan tuvaletler yer alıyor. Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz “Terminalimizin açılışı bahçe düzenlemesinden sonra Eylül ayı sonunda yapılacak. Vatandaşlarımızın huzur ve rahatı için terminal işini gerçekleştirdik. Terminal çalışmaya başlayınca şehir trafiğinde bir rahatlama olacak”...