05 / 05 / 2024

Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri

Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri

Yaklaşık 30 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Basın Ekspres projesi Cathay İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselecek. İşte Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri...

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nivo İstanbul satış ofisi!

Nivo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Cathay İnşaat tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen proje toplam 1.404 daireden meydana geliyor. 

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Nivo İstanbul fiyat ve ödeme planı 2018!

Cathay İnşaat imzası ile Basın Ekspres'te yükselen Nivo İstanbul'da bölge ortalamasının 3 katı kira getirisi sunuluyor...

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Nivo İstanbul fiyat listesi!

Cathay İnşaat'ın ''Bu yatırım size iyi gelecek'' sloganı ile satışa sunduğu Nivo İstanbul projesi 6 blokta toplamda 1.404 konuttan meydana geliyor.

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Nivo Ataköy güncel fiyat bilgisi!

Nivo Ataköy güncel fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. Nivo Ataköy projesi iki blok olarak Cathay İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Nivo İstanbul Basın Ekspres güncel fiyatlar!

Nivo İstanbul Basın Ekspres güncel fiyatlar kapsamında projede fiyat listesi peşin ödemelerde 350 bin TL'den başlıyor. Proje Cathay İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri Haberi

Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri

Cathay İnşaat Basın Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde, Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Proje konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. 


Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri!



Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi ile ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı. Arsa alanı yaklaşık 30 bin metrekare olarak belirlenen proje Courtyard Hotel'in karşısında yer alacak. 


Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri!




Basın Ekspres Cathay İnşaat iletişim

Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Özge...