05 / 05 / 2024

çatı kaplama malzemesi

çatı kaplama malzemesi

1927’den beri çatılarda estetik ve sağlamlık sunan Kılıçoğlu 85. yılında alternatif çatı kaplama malzemesi ‘Kiremit Levhası’ ile hafif çatı malzemelerine yeni bir boyut getiriyor

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

İstanbul’daki sahra hastanelerinin çatılarına Teknopanel imzası!

Koronavirüsle mücadelede İstanbul’da bulunan Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı Sahra Hastaneleri’ne kısa sürede 90 bin metrekare çatı malzemesi tedarik eden Teknopanel, projenin en büyük çözüm ortaklarından biri haline geldi.

Çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı!

Çatılarda Kullanılan Nihai Çatı Kaplama Malzemelerinin 2017 Yılı Sektör Büyüklüğü araştırmasına göre, düz ve eğimli çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı.

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Babacan ve Mustafa Menekşe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Çatı Kılavuzu ile çatı kalitesi yükselecek!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Kılavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı.

ÇATIDER, Türkiye'de çatı kalitesini yükseltecek kılavuz hazırladı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Klavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı.

Diyarbakır Stadı'nda sona gelindi!

Diyarbakır'da 2 yıl önce yapımına başlanan 33 bin kişilik seyirci kapasiteli stadın yapımı sürdürülüyor. Bitirildiğinde Güneydoğu ve Doğu Anadolunun en büyük stadı olacak statta dış cephe çalışmalarından sonra çatı kaplama da tamamlandı.

çatı kaplama malzemesi Haberi

çatı kaplama malzemesi

Ürün gamında bulunan her türlü malzemenin öncelikle sağlam ve kaliteli olmasına dikkat eden Kılıçoğlu yeni ürünü ‘Kiremit Levhası’ ile çatısında hafif malzeme kullanmak isteyenlere yine Kılıçoğlu kalitesinde ve güvenirliğinde bir ürün sunuyor.


Kiremit levhası ,çatı kaplama malzemesi olarak geliştirilmiş ,farklı eğimlere elverişli, yalıtımlı veya yalıtımsız kullanılabilen,su geçirmezlik özelliğine sahip, kiremit irmiği ile kaplanmış,UV ışınlarına ve her türlü dış iklim şartlarına dayanıklı inovatif bir üründür. Kiremit levhası yanmaz bir üründür, dolu darbelerine ve rüzgar yüküne karşı mukavimdir. Üzerindeki kiremit irmiği doğal bir görüntü oluşturur ve estetik sağlar.


Yan saçak ve Mahya detayı için üretilmiş aksesuarların yanında levha montajı için kullanılacak vidalar da özel olarak üretildi. Kiremit Levhası istendiği takdirde altına yalıtım malzemesi konularak da çatıya monte edilebiliyor, yalıtım levhası da Kiremit Levhası’nın...