05 / 05 / 2024

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği tadilatı

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği tadilatı

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini önemli ölçüde azaltıyor” dedi

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid Köse tarafından kuruldu.

Kırklareli'nde tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü!

Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü...

Kredi maliyetlerindeki düşüş konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım!

Kredi maliyetlerindeki düşüş trendinden memnun olduklarını belirten Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan "Piyasanın canlanması ve bilhassa konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım olarak görmek mümkün" dedi.

Depreme çatıdan ve temelden topyekün hazır olmalıyız! 

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Şenal, depreme, çatıdan ve temelden topyekün hazır olmamız gerektiğini belirtti ve "Deprem anında güvende olabilmemiz için yapılar, temelden çatıya kadar her bölümünün dikkatli projelendirilmeli"

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Kars Atıksu ve Arıtma Tesisi bu yıl tamamlanacak!

Kars Barajı girişine yapılacak olan Atıksu ve Arıtma Tesisi zemin etüt ve proje çalışmaları devam ediyor. 

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği tadilatı Haberi

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği tadilatı

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini de önemli ölçüde azaltıyor” dedi. Yavuz, kış aylarından kalan birikintilerin temizlenmesi ve mevsim şartlarının daha güvenli çalışmaya olanak tanıması nedeniyle tadilat ve yenileme çalışmaları için Mayıs-Haziran aylarının tercih edilmesi gerektiğini söyledi.


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, doğru şekilde uygulanan çatı ve cephe tadilatının, tüketicinin bütçesine ve sağlığına olumlu katkı sağladığını belirterek, bu çalışmalar için en uygun dönemin özellikle Mayıs ve Haziran ayları olduğunu açıkladı. 


Çatı ve cephe yalıtımı ile ısınma ve soğutma amaçlı enerji tüketiminde yüzde 50’ye varan oranda tasarruf sağlanabileceğini vurgulayan Yavuz şunları...