30 / 04 / 2024

çatı yapımı

çatı yapımı

2013’te yüzde 7 büyüme hedefleyen çatı sektörü gelecekten umutlu...

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Avcılar'da yapım aşamasındaki binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Avcılar'da temeli atılmış yapım aşamasında olan bir binanın istinat duvarı çöktü

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Atlı tarafından kuruldu.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

YHT hatlarının yapımı hızlanacak!

On Birinci Kalkınma Planı (2019-2023) kapsamında ulaşımda çok önemli adımlar atılacak. Bu kapsamda yüksek hızlı tren hatlarının yapımı hızlanacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 176 yapım işini tamamlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 75 içme suyu, 99 atık su, bir katı atık tesisiyle bir yol yapımı olmak üzere toplam 176 yapım işini tamamlayıp belediyelere teslim edecek.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Artvin Şavşat Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 20 adet işyeri yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Artvin Şavşat'ta 20 işyeri yapım işi ihalesi 4 Temmuz'da!

Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Artvin Şavşat Sahara Küçük Sanayi Sitesi 20 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek...

çatı yapımı Haberi

çatı yapımı

Türk inşaat sektörünün en önemli kollarından biri olan çatı sektörü her geçen yıl kendini bir adım daha ileriye taşıyarak gücüne güç katıyor. Yaklaşık 3 milyar dolarlık büyüklüğü ile dünya pazarının yüzde 1,3’ünden fazlasını oluşturan Türk çatı sektöründe, yaklaşık 1.500 firma çatı kaplama pazarında faaliyet gösteriyor. 2012 yılında bir önceki yıla göre yüzde 5 büyüyerek 130 milyon metrekareye ulaşan sektörün 2012 yılı üretim kapasitesi ise 250 milyon metrekare olarak gerçekleşti. 2013’ün ilk altı ayında başarılı bir tablo sergileyen Türk çatı sektörü yılsonuna kadar yüzde 7’lik bir büyüme hedefliyor. Gelecekteki hedef ise çatı sektörünü dünya pazarlarında söz sahibi yapmak…


Sektördeki üretim kapasitesinin pazar paylarının yaklaşık iki katı kadar üzerinde olduğunu ifade eden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, “Bu nedenle gerek...