02 / 05 / 2024

çatıda havuz olan konut projeleri

çatıda havuz olan konut projeleri

Yeni projelerde çatıda havuz uygulaması dikkat çekiyor. Son olarak Era, Göktürk'te havuzu çatıya koyarak metrekare fiyatlarını yüzde 30 artırdı. MNG'nin Erzurum'da başlattığı yeni projede de çatıda 4 havuz var.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajı!

Demirbaş Hanesel ortaklığının Tuzla Tepeören'de hayata geçirdiği 360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Cedi Osman Alaçatı'da villa kiraladı!

Yaklaşık bir senedir oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman, Alaçatı'da villa kiraladı. 

Atıl durumda olan arazilerin tarıma kazandırılması için soru önergesi verildi!

Ülkemizde ekim yapılmayan ve atıl durumda olan arazilerin tarıma kazandırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

Finansevim ve Vakıfevim tek çatıda birleşti!

Finansevim ve Vakıfevim’e yüzde 50 ortak olan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, iki şirketteki kalan hisseleri de devralarak her iki kurumun da sahibi oldu.

Çağdaş Holding turizmde yurt dışına açılıyor!

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar holdingin gelecek yatırımlarından bahsetti. Çağlar, Avrupa ve ABD'de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgilendiklerini belirtti...

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

çatıda havuz olan konut projeleri Haberi

çatıda havuz olan konut projeleri
 Gayrimenkul projeleri rakiplerinden ayrışmak için farklı yollar denerken son trend çatıda havuz uygulaması oldu... Son olarak Era Gayrimenkul, Göktürk'te havuzu çatıya koyarak metrekare fiyatlarını yüzde 30 artırdığını açıkladı. MNG'nin Erzurum'da başlattığı yeni projede de kadınlar için çatıda 4 havuz yapılacak. Marmara Mühendislik İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Marmara Concept projesi de çatıda havuz keyfi sunacak.ENA Gayrimenkul tarafından Kemerburgaz Göktürk beldesinde hayata geçirilen Doğa Teras Evleri'nin tüm ortak alanları güneş enerjisiyle aydınlatılıyor. Proje, B Blok çatısında yer alan ‘infinity' açık havuz ile benzerlerinden ayrılıyor. Doğa Teras Evleri'ni yaşanabilir bir çevrede modern tekniklerle ve kaliteden ödün vermeden inşa ettiklerini kaydeden ENA Gayrimenkul Kurucu Ortağı Edi Edgar Duek, "Özellikle çatı bölümüne konumlandırdığımız havuzun projedeki dairelerin değerlerini önemli oranda artırdığını söyleyebiliriz" dedi. Edi...