04 / 05 / 2024

ÇATIDER eğitim veriyor

ÇATIDER eğitim veriyor

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği haftası nedeniyle yaptığı açıklamada her ölümlü üç iş kazasından birinin inşaat sektöründe yaşandığını belirtti.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

ODE Yalıtım Eğitim ve Gelişim Programı Eskişehir’de!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ODE, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veriyor. Şirket, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi.

ÇATIDER'den inşaat sektöründe eğitim imkanı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), ‘Yapı Okulu’ ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandıracak. ÇATIDER, ‘Yapı Okulu’ ile ‘Yapı Okulu’ ile ücretsiz eğitim imkânı sunuyor.

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’de yapımını tamamladığı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ereğlili kadınlara armağan etti. Ereğli ASEM 21 branşta, 34 kursta hizmet veriyor.

Günsan elektrikçilere eğitim veriyor!

Günsan, 2016 ’da da elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratmak amacıyla çalışmalarına devam etti. Elektrikçilere, topraklama, kablolama ve kaçak akım koruması gibi teknik konularda eğitim verdi.

Piyalepaşa İstanbul'da eğitim bursu başvuruları başladı!

Polat markasının deneyimi ile hayata geçirilen Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, ihtiyaç sahibi lise ve üniversite öğrencilerine eğitim destek bursu veriyor

ÇATIDER 894 mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 2014 yılında 894 mimarlık öğrencisine eğitim verdi. Uygulamalı çatı eğitimleri 2015 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi turizm eğitim programı ile sertifika veriyor!

Erciyes Master Planı ile bir turizm kenti haline gelecek olan Kayseri, turizme hazırlıksız yakalanmayacak. Büyükşehir Belediyesi'nce Kapalıçarşı esnafına yönelik başlatılan eğitim programı sona erdi ve esnaflara sertifika verildi.

Kayserigaz Doğalgaz Eğitim Evi projesiyle tasarrufu öğretiyor!

Kayseri'nin doğalgaz tedarikçisi Kayserigaz, başlattığı ' Doğalgaz Eğitim Evi Projesi' ile doğalgaz kullanıcılarına ve ilkokul öğrencilerine, doğal gazın güvenli ve verimli kullanılması konusunda eğitim veriyor.

ÇATIDER eğitim veriyor Haberi

ÇATIDER eğitim veriyor

Geçtiğimiz yıl 423 işçi inşaatlarda çalışırken. 298 işçi ise yüksekten düşme sonucu hayata veda etti. 

2015 yılının ilk uç ayında ise 351 işçi iş kazasında hayatını yitirdi, iş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nda yapılan değişiklikler, iş kazalarının önlenmesine ilişkin hayati düzenlemeler getirdi. ÇATIDER olarak biz de hem işçilere, hem de işverenlere eğitim vererek, hepimizi derinden üzen kazaların önlenmesine katkı sağlıyoruz" dedi. Çatı Sanayici ve işadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'nin iş kazaları konusunda iyi bir karneye sahip olmadığını belirterek, İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Mcclisi verilerine göre iş kazalarında Avrupa birincisi ve dünya üçüncüsü olduğunu vurguladı. Bu konuda son yıllarda önemli yasal değişiklikler yapıldığım da hatırlatan Yavuz, "Türkiye'de geçtiğimiz. 10 yılda maalesef yaklaşık 11 bin işçi. iş kazalarında hayatını...