10 / 05 / 2024

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması

Çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye iş gücünün artması için kapsamlı çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), bu kez ‘Genç Çatıcılar’ yarışması ile sektörün en iyi çatı ustası ekibini yarışma ile belirleyecek. 

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü!

Vatandaşların en çok alışveriş yaptığı zincir marketlerden ŞOK, 7 Temmuz tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü. İşte 7 Temmuz Cuma ŞOK fiyat listesi...

iPhone kullanıcıları dikkat! İnanılmaz bir iddia atıldı! iPhone gizlice fotoğraf mı çekiyor?

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir iddia, iPhone kullanıcılarını endişelendirmeye başladı. Söylentiye göre, iPhone'larımız her 5 saniyede bir gizlice fotoğraf çekiyormuş. Bu iddianın gerçekliği nedir? İşte detaylar...

Carrefoursa'da Yumoş, Vernel, Bingo çamaşır yumuşatıcılarına yüzde 25 indirim! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market çamaşır yumuşatıcılarına yüzde 15 indirim yaptığını duyurdu. Peki Carrefoursa'da çamaşır yumuşatıcıları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Bağcılar Mehmet Akif Camii'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Bağcılar Mehmet Akif Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması Haberi

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması

İlki düzenlenecek yarışmanın geleneksel hale getirilerek, ilerleyen yıllarda Uluslararası Çatı Sanayicileri Federasyonu-IFD’nin düzenlediği “Dünya Genç Çatıcılar Şampiyonası”na Türkiye Takımı’nın seçilmesi için bir hazırlık olması hedefleniyor.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 29 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek ‘1. Ulusal Genç Çatıcılar Yarışması’nda katılımcılar 3 kişilik takımlar halinde yarışacak. Takımlar 30 yaş altı 2 uygulamacı ve yaş sınırı olmaksızın bir takım liderinden oluşacak. Yarışma, ‘kırma’ ve ‘düz’ çatılar kategorilerinde gerçekleşecek. Ekipler, en kısa zamanda, en kaliteli uygulamayı, iş güvenliği ve alan temizliğine en uygun şekilde hareket ederek tamamlamaya çalışacak. 

Toplamda 15 takım var. Kenetli metallerde 4, kiremitte 5, shingle'da ve bitümlü arduvazlıda ise 3'er ekip yer alacak. Yarışma maketleri 4 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.
 
ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, Türkiye’de çatı sektörünün son...