30 / 04 / 2024

çatıya anten takılması

çatıya anten takılması

Apartmanlarda oturan kat malikleri için sürekli tartışma konusu olan bireysel çanak anten konusu hakkında alınan son Yargıtay Kararı ne diyor? Apartmanda çatıya anten takılması yasal mı?

Apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi?

Apartman çatısına konulan çanak anten, zaman zaman anayapıya zarar verdiği sebebi ile yönetim tarafından kaldırılmak istenebiliyor. Peki, apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi? Yönetimin bu konuda yetkisi var mı?

İkinci EYT mağdurları için kanun teklifi Meclis'te! Kadınlarda 43, erkeklerde 45 yaş... SON DAKİKA!

Emeklilikte yaşa takılanlar için yeni kanun teklifi Meclis'e gitti. Peki teklifte neler var? İşte detaylar...

''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler dikkat! Ne yapılması gerekiyor? Ücretlerde yeni ayar!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında emekli olan milyonlarca kişinin arasında maaşını düşük bulanlar yer alıyor. Peki ''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler ne yapmalı? İşte ayrıntılar...

ING Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu! Emekliler tak diye 10 bin TL alacak!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), yeni emekli olanlar ING Bankası'nın inanılmaz kampanyasından yararlanacak. Banka bu kez emeklilere hemen şimdi 10 bin TL ödeme yapacak.

EYT’lilerin yeni talebi belli oldu! Madde madde sıralandı! İntibak yasası, emekli maaşı, sosyal adalet...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanı Arzu Lastikçi, EYT’lilerin yeni taleplerini sıraladı. Lastikçi, 2000 yılı öncesi emekli olan kişiler için uygulanan "İntibak Yasası"nın 2000 yılı sonrası emekli olan kişiler için de çıkarılması gerektiğini ifade etti.

EYT'de '100 gün' sorunu! Borçla karşı karşıya kalabilirsiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiyle ilgili kritik bir açıklama yapıldı. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi paylaştı.

Staj ve çıraklık sigortasında beklenen açıklama geldi! Üst üste gelişmeler yaşandı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin düzenleme 4 milyondan fazla kişiye emeklilik yolunu açtı. Staj ve çıraklık sigortası engeline takılanlara emeklilik yolu göründü.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için müjdeli haber: Toplu ödeme yapılacak!

EYT'lilere müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar toplu ödeme ile 25.000 TL'yi hesaplarında bulacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı... Hesaplarını kontrol etmeyi unutmayın! İşte ayrıntılar...

2000'den sonra sigorta girişi olanlara son dakika müjdesi! SSK ve BağKur'lular kısmi emekli olacak! Detaylara göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesini kaçırmış olan vatandaşların mağdur olmaması için yeni düzenleme Meclis'e getiriliyor. Peki düzenlemenin ayrıntıları neler?

3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'nin yasalaşmasıyla yeni emeklilik düzenlemesinde detaylar netleşiyor. 3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

EYT’de Bağkur tescil affı olacak mı 2023?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının yapılandırılması gündemde yer alırken vatandaşlar " EYT’de Bağkur tescil affı olacak mı 2023? sorularına yanıt arıyor...

Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek? Hangi koşullarda erken emekli olunabilir?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yaşamında yeni bir adım atılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içinde çalışan kadınlar 3600 prim günü bittiğinde,  50 yaşında, erkekler ise 55 yaşında emekli olabilecek. Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek?  Hangi koşullarda erken emekli oluna

AKBANK emeklilerin yüzünü güldürecek! Bu fiyatı duyanlar zil takıp oynayacak!

Bankaların emeklilere yönelik düzenlediği promosyon turaları Nisan ayında yeniden değişti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en az emekli aylığı güncellemesiyle beraber çıkışa geçen promosyon ödemelerinde AKBANK güncel tutarını açıkladı.

SGK'dan açıklama geldi! Bu tarihte işe başlayanlar 44 yaşında emekli olabiliyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar tasarısı üzerindeki çalışmalar hızla devam ediyor. Tasarı kapsamında emeklilik hakkı kazanmak için yaş şartını tamamlayamayanlar için yeni bir gelişme yaşandı.

çatıya anten takılması Haberi

çatıya anten takılması

Apartmanda çatıya anten takılması yasal mı?

Kat malikleri tarafından apartmanın çatısına yerleştirilen çanak antenler, zaman zaman kişinin diğer maliklerle veya apartman yönetimi ile ters düşmesine neden olabiliyor. Peki yasalar ve alınan Yargıtay Kararları gereğince apartmanda çatıya çanak anten takılması yasal mıdır?


Apartmanlarda oturanlar için sürekli tartışma konusu olan bireysel çanak anten konusu hakkında alınan son Yargıtay Kararları gereğince, kat maliklerinin, apartmanların merkezi anteni bulunsa bile, uydu kanallarını izleyebilmek için çatıya çanak anten sistemi kurabiliyor.


Apartmanda çatıya anten takılması hakkında dava ve Yargıtay kararı aşağıda yer alıyor:


"Ankara'da yaşanan olayda, L.K., apartmanda merkezi anten sistemi bulunmasına karşın daha fazla kanal izleyebilmek için evine uydu aldı. Çanak anten sistemini de binanın ortak çatısına kurdurttu.


Ancak kısa bir süre sonra apartmanın diğer sakini E.C. ile L.K. arasında...