06 / 05 / 2024

EYT'de '100 gün' sorunu! Borçla karşı karşıya kalabilirsiniz

EYT'de '100 gün' sorunu! Borçla karşı karşıya kalabilirsiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiyle ilgili kritik bir açıklama yapıldı. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi paylaştı.



EYT kapsamında emekli olanların bir çoğunun maaşı verildi. Ancak hala aylık maaşı bağlanmamış olanlar da mevcut. Kurumlar arası yazışmalardan kaynaklı gecikme yaşayanlar da var, henüz ret cevabı almadığı için bekleyenler de bulunuyor. 

Bu gelişmeler devam ederken, 16 Mart’a kadar  başvuru yapanlar için GSS borcu biriktiği öğrenildi. SGK, GSS için mesaj gönderiyor. İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön