15 / 05 / 2024

Cavide Temizkan

Cavide Temizkan

İnvest İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Cavide Temizkan tarafından 250 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Beylikdüzü' nde kuruldu.

Kocaeli'nin titreyen toprağında 486 canlı fay tehlikesi! 70 bin kişi diri fay hattı üzerinde yaşıyor!

Jeoloji Mühendisleri Odası Kocaeli İl Temsilcisi Niyazi Temizkan, Türkiye genelinde 18 il ve 80'den fazla ilçe merkezinin altından 486 aktif fay hattının geçtiğini vurguladı.  İşte, Niyazi Temizkan'ın hayati önem taşıyan açıklamaları...

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Must İnşaat Elektrik Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Must İnşaat Elektrik Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.Serhat Temizkan tarafından kuruldu.

Gürcistan'ın en büyük yatırımcısı Türkler!

Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Temizkan, "Türkler, ülke genelinde yatırımlar konusunda birinci sırada yer alıyor. Yaklaşık 400 firmada 20 binin üzerinde Gürcü vatandaş istihdam ediliyor." dedi.

Birleşim İnşaat'ın acı günü! Cavide Güler vefat etti!

Birleşim İhtiyaç Maddeleri Teks. İnş. Otom. Paz. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin ortaklarından Serhat Kanlıca'nın anneannesi Cavide Güler vefat etti. Birleşim İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Ordu Ulubey'e 13 milyon liralık ulaşım yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi, toplantıya Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan da katıldı...

Yasin Temizkan, girişimcileri Batum'a yatırıma çağırdı!

Türkiye, Gürcistan'la yılda 2 milyar dolarlık ticaret yapıyor. Batum'un tarım, turizm, inşaat ve altyapı alanlarında en büyük ihtiyacını Türkler karşılıyor.

MÜSİAD Batum'da ofis açtı!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği yurt dışındaki 166’ncı ofisini Gürcistan’ın Batum kentinde açtı. Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Temizkan, Gürcistan’ın en büyük ticaret ortağı ve yatırımcılarının başında Türkiye’nin geldiğini belirtti.

İnvest İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Cavide Temizkan tarafından 250 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Beylikdüzü' nde kuruldu.

Cavide Temizkan Haberi

Cavide Temizkan

İnvest İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Cavide Temizkan tarafından 250 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.


İnvest İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu, Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  Her türlü inşaat...