08 / 05 / 2024

çavuşbaşı 2b son durum

çavuşbaşı 2b son durum

Beykoz'da geçtiğimiz günlerde 2B arazilerinin satışları başlamıştı. Çavuşbaşı semtinin de proje alanları düzenlenen toplantı ile açıklandı. Çavuşbaşı'nda Fatih, Baklavacı, Çiftlik, Çengeldere, Yavuzselim mahalleleri proje alanına giriyor...

Altınçizgi burma halat altın zincir ne kadar? Bahar kampanyası başladı!1 Mayıs 2024 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de bahar kampanyası başladı. Son zamanların trendleri arasında yer alan halat burma zincirlerin fiyatları araştırılıyor. Peki burma halat altın zincir kolyeler ne kadar? Altınçizgi fiyat listesi...

Altın mı alalım, dolar mı? Elinde parası olanlar sordu! Mert Başaran son noktayı koydu!

Elinde parası olan yatırımcılar ''altın mı alalım, dolar mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ekonomist Mert Başaran ise hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı.

13 Aralık Çarşamba dolar ne kadar? Bugün dolar güne nasıl başladı! Son dakika dolar/TL kuru!

Dolar/TL kuru son 3 aydır sınırlı yükselişine devam ediyor. Bugün de 29,05 lira ile tarihi rekoruna ulaşan dolar kurunda ibreler yeşile gösteriyor.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde son 9 daire için yüzde 25 indirim fırsatı! 

Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde teslimler başladı. Son 9 dairenin satışta olduğu projede, hemen teslim ve yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bu yıl PTT personel alacak mı? PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? Son dakika!

Bu yıl PTT'nin personel alıp almayacağı merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? İşte PTT personel alımı ile ilgili merak edilenler...

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

Tapu Sahiplerine Son Uyarı: Haklarını Kaybetme Riskiyle Karşı Karşıyalar!

Dikkatsizlik kaybetmeye neden olabilir! Hisseli tapu sahiplerine yönelik bir uyarıda, tapuda öncelikli satın alma hakkı için başvurunun son tarihine yaklaşıldığı belirtiliyor. Yasal süre içinde başvuru yapmayan kişiler, haklarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamı tamına 403 personel alacak! Son 4 gün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 403 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs 2023 olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda personel alacak! Hemen başvuru tarihi 14 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 403 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs olduğu öğrenildi.

Memur ve emekli maşları sil baştan hesaplandı! Yeni maaşlar ortaya çıkmaya başladı! Son dakika...

Emekli ve memur zammı için Temmuz 2023 rakamları sil baştan hesaplandı. 6 aylık enflasyon tahmini netleşirken yeni maaşlar ortaya çıkmaya başladı.

çavuşbaşı 2b son durum Haberi

çavuşbaşı 2b son durum

Beykoz Belediyesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ve 2B bilgilendirme toplantısında Çavuşbaşı semtinde proje alanına giren mahalleler açıklandı. 


Erbap Kasrı’nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; Çavuşbaşı semtinin proje alanları Fatih, Baklavacı, Çiftlik, Çengeldere, Yavuzselim mahallelerini kapsadığını açıkladı. 


Yapılan açıklamalara göre:

Çavuşbaşı Proje Alanı içerisinde toplam 6.791 parselin Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden devri talep edilmiş durumda.  Devri talep edilen parsellerden 5.570 adet parselin Beykoz Belediyesi'ne devir işlemleri tamamlanmış ve satış işlemine başlanacak. 1.220 adet parselin ise devir işlemleri devam ediyor. Devir işlemleri tamamlanan yerlerde satış işlemleri de başlayacak. 


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sözlerine şu şekilde devam etti; Çavuşbaşı Bölgesi’nin de içinde bulunduğu Elmalı Barajı Havzası İçme Suyu Havzaları Yönetmeliği’ne göre Koruma alanlarından oluşmaktadır. Bunlar: Mutlak Koruma Alanı(0-300m) 63.30 Ha, Kısa Mesafe Koruma Alanı(300-100m) 272....