09 / 05 / 2024

Çavuşbaşı arsa rayiçleri

Çavuşbaşı arsa rayiçleri

Beykoz Belediyesi 2B kapsamındaki Çavuşbaşı bölgesinin arsa rayiç bedeli kaç TL? Beykoz Çavuşbaşı arsa rayici nedir? Beykoz Çavuşbaşı arsa rayiçleri nedir? İşte mahalle mahalle Beykoz Çavuşbaşı arsa rayiç bedelleri 2014!..

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Fiyatları duyanın resmen aklı başından gitti!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyat listesi araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan duyurunun ardından bu yılın kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları netleşti. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar?

TOKİ duyurdu! KDV’den muaf tutulacak! Tek başvuru yetiyor! İşte detaylar!

TOKİ konut satışlarından sonra arsa satışları da sorgulanıyor. Şu sıralarda gerçekleşen konut kura çekilişlerinden sonra arsa çekilişlerine ağırlık verilecek. TOKİ arsa çekilişleri başlamadan vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası ne zaman çekilecek? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa çekilişinin ne zaman yapılacağı yeniden gündeme geldi. TOKİ arsa başvurusu yapan vatandaşlar, TOKİ arsa kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerinin kura çekilişleri gündemde yer alırken, bir yandan da arsa çekilişleri araştırılmaktadır. İşte TOKİ arsa kura çekilişlerine dair merak edilen ayrıntılar!

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, Türkiye’de ilklerin kuruluşu olmaya devam ediyor. Yemeksepeti, bu kez de Marmaris’te bir ilki başardı. Ünlü h – ticaret platformu Marmaris koylarına Jet Ski ile teslimata başladı. İşte detaylar…

İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alacak! Başvuru tarihi ve şartları açıklandı

İçişleri Bakanalığı merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personeli işe alacak. Başvurular İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Pursaklar Belediyesi'nden 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Tevfik İleri Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

İmar barışında 2019 arsa rayiç bedelleri esas alınacak!

Uzatılan imar barışı başvurularında 2019 tarifesi belli oldu. Buna göre arsa rayiç bedellerinde 2019 yılı dikkate alınarak hesaplanacak.

Çavuşbaşı arsa rayiçleri Haberi

Çavuşbaşı arsa rayiçleri

Beykoz Çavuşbaşı arsa rayiç bedelleri 2014!


Beykoz Belediyesi, 2B kapsamında yer alan mahallelere tebligat göndermeye 10 Şubat 2014 tarihinde başladı. Beykoz'da özellikle Çavuşbaşı Semti, 2B satışlarında dikkat çekiyor. 


Bilindiği gibi Çavuşbaşı, Beykoz'da Baklacı, Çengeldere, Çiftlik, Fatih ve Yavuzselim Mahalleleri ile birlikte anılan semt. Beykoz'da toplam 7 bin 688,4 metre uzunluğundaki Çavuşbaşı Cumhuriyet Caddesi, bu mahallelerden geçiyor. 


Beykoz Belediyesi imar sorgulama sayfasından 2014 yılı itibariyle Beykoz Çavuşbaşı arsa rayiç değerleri şöyle... 


İşte Beykoz Çavuşbaşı Emlak Vergisine Esas Arsa Rayiç Değerleri!


Yılı Mahalle Adı Cadde Sokak Adı Rayiç Değeri (TL)


2014 BAKLACI ÇAVUŞBAŞI CUMHURİYET CADDESİ 135,00


2014 ÇENGELDERE ÇAVUŞBAŞI CUMHURİYET CADDESİ 135,00


2014 ÇİFTLİK ÇAVUŞBAŞI CUMHURİYET CADDESİ 135,00


2014 FATİH ÇAVUŞBAŞI CUMHURİYET CADDESİ