15 / 05 / 2024

çavuşbaşında satılık dubleks villa

çavuşbaşında satılık dubleks villa

Çavuşbaşı Köyü'nde 495 metrerkare alana sahip dubleks villa 1 milyon 500 TL'ye satılıyor...

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yer alan 40'tan fazla yalı satılık durumda. Son dönemde daha çok ‘Baba yalı’ denilen fiyatı 100 milyon dolara kadar yükselen üst segment ile ‘yalıcık’ denilen fiyatı 6-16 milyon dolar arasında değişen alt segment yalılar satış bekliyor. İşte detaylar...

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

İstanbul'un yanı başında satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar dikkat! Tarih belli oldu! 

Kocaeli ili Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Güney Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Başkent Emlak Konutları satılık daire fiyatları!

Başkent Emlak Konutları satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 daire, 26 dükkan yer alıyor...

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık!

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık dairelerin fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda yüzde 10 peşinatla 180 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

Mekan Yapı Başkule satılık ofis!

Mekan Yapı Başkule satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 liradan başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projenin 26 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor.

çavuşbaşında satılık dubleks villa Haberi

çavuşbaşında satılık dubleks villa

Beykoz Çavuşbaşı Köyü'nde 495 metrerkare alana sahip dubleks villa Beykoz İcra Müdürlüğü tarafından satılacak.


Toplam değeri 1 milyon 500 TL olan dubleks villanın satışı, 10 Aralık 2012 tarihinde saat 14:30'da Beykoz İcra Müdürlüğünde gerçekleşecek. İkinci arttırma ise 20 Aralık 2012 tarihinde aynı saatte ve yerde yapılacak.


Detaylı bilgi için