24 / 07 / 2024

Çavuşköy Spor Tesisleri son durum

Çavuşköy Spor Tesisleri son durum

TFF 1'inci Lig'de bu sezon tarihinde ilk defa mücadele ederek Play-Off hattını zorlayan Ekol Göz Menemenspor'da tesis şoku yaşandı.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım ve K.I.A İsmail ortaklığında kuruldu.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Çavuşköy Spor Tesisleri son durum Haberi

Çavuşköy Spor Tesisleri son durum

Play-Off hattını zorlayan Ekol Göz Menemenspor'da tesis şoku yaşandı. Sözcü'de yer alan habere göre, halen kulüp yönetimini elinde tutan eski belediye başkanı ve Menememenspor Onursal Başkanı Tahir Şahin’le, kulübün geçen seneki seçim sürecinde ipleri koparan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, sarı-lacivertlilerin yaklaşık 15 senedir idmanlarını yaptığı Çavuşköy Tesisleri’nde inşaatı süren kamp merkezini devraldı.

Aksoy, Şahin başkanlığındaki eski belediye döneminden beri yapımı devam eden lojman binasını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tarım lisesi olarak hizmete açacaklarını açıkladı. Kamp merkezi olarak  hayata geçirilen alanın futbolcuların elinde alınması takımda isyana sebep oldu. Yapımı bitince gelecek sezon kamp merkezinde kalmayı planladıklarını dile getiren teknik direktör Cenk Laleci, belediyenin büyük bir yanlışa imza attığını belirtti.

“TESİS OLMAZSA OLMAZ”

Kamp merkezinin takımın elinde alınmasının çok şaşırtıcı olduğunu dile getiren...