03 / 05 / 2024

çay yolu metro hattı

çay yolu metro hattı

Kızılay - Çayyolu Metro Hattı açıldı. Kızılay - Çayyolu Metro Hattı' nın açılışı Başbakan Erdoğan'ın katıldığı törenle yapıldı. Törende konuşan Başbakan Erdoğan, ''Gündemimizde 29 kilometrelik Kızılay-Esenboğa Hattı projesi var'' dedi.

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

Bakan Uraloğlu: ‘Kalkınma Yolu’nda imza ekim ayında atılabilir’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin önderlik ettiği “Kalkınma Yolu” projesine yönelik son gelişmeleri paylaştı. Projenin genel anlamda hazır olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, ilk imzaların ekim ayında atılabileceğini söyledi.

Metro Market indirimli kataloğunu yayımladı! 5 kg ayçiçek yağı 148 TL'ye düştü! 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mertro Market'in 29 Eylül 12 Ekim tarihleri arsı geçerli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Kataloğda 5 kg ayçiçek yağı 148,90 TL'ye satışa sunuldu. İşte Metro Market aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Flaş! İstanbul'a yeni metro! Tarih açıklandı!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'a yapılacak olan yeni metro hattı için tarih açıkladı. Bakan Karaismailoğlu, Kasım ayında metro hattının açılmasının hedeflendiğini söyledi. İşte detaylar...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı ay sonunda açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri geçtiğimiz ay başlamıştı. Hattın ay sonunda açılması bekleniyor...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı Mayıs ayı sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Ataköy-İkitelli Metro Hattı için test sürüşlerinin bugün başlayacağını dile getirdi. Metro hattı Mayıs ayı sonunda hizmete açılacak. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

Ordu Çevre Yolu Şubat ayı sonunda açılacak!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Çevre Yolu için tarih verdi. Gündoğdu Çevre Yolunun ilk etabının Şubat ayı sonu veya Mart ayı başında hizmete açılacağını açıkladı. 

TOKİ'nin Çorum'daki inşaatı durdu mu?

TOKİ tarafından Çorum'un Kuruçay Yolu Silm Kent mevkiinde başlayan toplu konut inşaatının durduğu iddia edildi. 752 adet konuttan oluşan inşaat alanında bir süredir çalışmalara ara verildiği belirtildi.

Maltepe Nuvo Dragos fiyatları 2018!

E-5, TEM, sahil yolu ve minibüs yolu, metro gibi alternatif ulaşım imkanlarıyla da dikkat çeken Nuvo Dragos'ta yüzde 1’lik KDV avantajı sunuluyor..

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı’nın inşaatı bu ay başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hattının çalışmaları bu ay başlayacak. Göztepe'de bulunan 60. Yıl Park hattın ilk durağı olacak.

çay yolu metro hattı Haberi

çay yolu metro hattı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Kütüphane yanında düzenlenen Kızılay-Çayyolu metrosu açılış töreninde konuştu.


Metronun her aşamasında emeği geçenlere teşekkür eden Erdoğan, firmaların da Ankaralıları bekletmemek için metroyu erken bitirdiklerini söyledi. 


Çayyolu'ndan metroya binenlerin 25-30 dakika içinde, trafiğe takılmadan, bir engelle karşılaşmadan Kızılay'a ulaşabileceğini kaydeden Erdoğan, hat üzerindeki 11 durağın 5'inde geniş otoparkların bulunduğunu, özel araçların bu otoparklara bırakılarak metronun kullanılabileceğini belirtti.


Batıkent-Sincan metrosunu da öngörülen zamandan önce tamamlayarak hizmete açtıklarını anlatan Erdoğan, Keçiören-Tandoğan metrosunun da bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını, böylece söz verdikleri üç metro hattını da Ankara'ya kazandıracaklarını ifade etti.


"Raylı sistem uzunluğu 67,5 kilometreye çıkacak"


Ankara'da Batıkent-Sincan hattı devreye girene kadar 23,5 kilometre raylı sistemin hizmet verdiğini, Batıkent-Sincan hattı ile buna 15,5 kilometre daha eklendiğini anlatan Erdoğan,...