21 / 07 / 2024

Cayak Serdar İnşaat mecidiyeköy

Cayak Serdar İnşaat mecidiyeköy

Cayak Serdar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Cayak, Fırat Serdar, Osman Cayak tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de kuruldu

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Alattin Serdar As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alattin Serdar As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

Serdar Alp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Alp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Alp tarafından kuruldu.

Serdar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mamoun Alawam ve Rami Albunni tarafından kuruldu.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Net Serdar İnşaat Tekstil Ve  Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Net Serdar İnşaat Tekstil Ve  Elektronik Limited Şirketi Mehmet Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Karot Mühendislik İnşaat Lazer Kesim Asansör İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serdar Ekrem Kurumahmut tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye'nin kısa vadede kurtuluşu inşaat sektörünün elinde!

İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan, “5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

Cayak Serdar İnşaat mecidiyeköy Haberi

Cayak Serdar İnşaat mecidiyeköy

Cayak Serdar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Cayak, Fırat Serdar, Osman Cayak tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Cayak Serdar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını tamamen veya kısmen yapmak yapılmış planları almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cayak Serdar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mecidiyeköy, Yeni Yanyol Caddesi, Polat Celilağa İş Merkezi, No:10, Kat:5...