06 / 05 / 2024

Çayeli haberleri

Çayeli haberleri

Çamlıca Mahallesi sakinleri ile kendilerine destek veren gruptakiler, mahallede bir araya geldi. Patlatmalar sonucu evlerinde hasar, çevrede toprak kayması olduğunu iddia eden gruptakiler yetkililerle görüşmek istedi.

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize Çayeli projesinde son dakika! Bu yeni konutları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Rize Çayeli projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor. İşte Çayeli TOKİ detayları...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Rize Çayeli için acele kamulaştırma kararı!

Rize ili Çayeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31150  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Çayeli'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çayeli Belediye Başkanlığı, Rize Çayeli'nde yer alan arsayı 5 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Rize Çayeli'de 2.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Çayeli Belediye Başkanlığı, Rize Çayeli'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 2 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çayeli Kaptanpaşa'da acele kamulaştırma kararı!

Çayeli-Kaptanpaşa İl Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çayeli Meydan Projesi için yer teslimi yapıldı!

Çayeli Belediyesince hazırlanan " Meydan Projesi" sayesinde ilçenin daha modern bir görüntüye kavuşması hedefleniyor.

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut!

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

403 konut Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları!

403 konut Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut!

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çayeli haberleri Haberi

Çayeli haberleri


Madenli beldesinde toplanan mahalle sakinleri, Çayeli Bakır İşletmelerini, maden ocağında patlatılan dinamitler sonucu evlerinin duvarlarında çatlaklar oluştuğu gerekçesiyle protesto etti.


Çamlıca Mahallesi sakinleri ile kendilerine destek veren gruptakiler, mahallede bir araya geldi. Patlatmalar sonucu evlerinde hasar, çevrede toprak kayması olduğunu iddia eden gruptakiler, 200 metre yürüdükten sonra Çayeli Bakır İşletmeleri önünde geldi ve yetkililerle görüşmek istedi. Görevliler bayram tatili nedeniyle madende yetkili olmadığını belirtti.


Burada grup adına açıklama yapan Ebazer Tüylüoğlu, günde en az üç kez dinamit patlatıldığını, mahallenin altının boşaltıldığını, evlerde ve arazilerde maddi hasarların meydana geldiğini, çatlaklar oluştuğunu ve evlerin oturulamaz hale geldiğini öne sürdü.


Yeraltı kaynaklarının işletmesine karşı olmadıklarını ifade eden Tüylüoğlu, "Yetkililer sorunlarımıza çözüm üretmiyor. Mahkemeye başvurmak istiyoruz ama dilekçelerimiz kabul olmuyor. Davalarımıza bakacak avukat bulamıyoruz. Bize bunu...