07 / 05 / 2024

Çayırhan santrali özelleştiriliyor mu

Çayırhan santrali özelleştiriliyor mu

Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin (EÜAŞ) Çayırhan'daki kömür rezerv ve enerji üretim alanları özelleştirilecek.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı 40 yıl süreyle özelleştiriliyor! Tarih açıklandı! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı özelleştiriyor. Yat Limanı 2021 yılında özelleştirme kapsamında Koç Holding iştiraki Tek-Art'a verilerek Rekabet Kurulu tarafından onaylanmıştı. Ancak bu onay, Cumhurbaşkanı kararıyla iptal edilmişti.

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

Fenerbahçe Adası'ndaki arazi için özelleştirme kararı!

Fenerbahçe Adası'nda yer alan 3 dönümlük denize sıfır arazi özelleştiriliyor...

Taşucu Limanı özelleştiriliyor!

Çalışmalarına devam eden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Taşucu Limanı'nın 40 yıllığına özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

Türkiye’nin 12 ilinde yer alan araziler özelleştiriliyor!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Türkiye’nin 12 ilindeki mülkiyeti kamuya ait arazilerin özelleştirilmesine karar verildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararda Türkiye Şeker Fabrikaları’na ait araziler de bulunuyor. Muğla Datça'daki korunacak doğal alan ilan edilen arazi de özelleştirme kapsamına alındı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

15 ilde 41 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 15 ildeki 41 gayrimenkulü özelleştiriyor.

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'de yer alan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

Çayırhan santrali özelleştiriliyor mu Haberi

Çayırhan santrali özelleştiriliyor mu


Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin (EÜAŞ) Çayırhan'daki kömür rezerv ve enerji üretim alanları özelleştirilecek. Konuyla ilgili ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Buna göre, EÜAŞ'a ait Ankara'nın Nallıhan ilçesinin Çayırhan mevkinde bulunan kömür rezerv alanı ve enerji üretim alanı işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirilecek.

Yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabileceği ve geçici teminat bedelinin 50 milyon lira olarak belirlendiği ihalenin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ise 15 Aralık 2016 olarak açıklandı.



Yeni...