06 / 05 / 2024

Çayırova bina ihalesi

Çayırova bina ihalesi

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar-2 Mahallesi'nde bulunan EVA Petrol'ü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 864 bin 292 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Çayırova'da 3 bin metrekarelik arsa satılacak! 37 milyon TL'ye!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Atatürk Mahallesi'nde yer alan 3 bin 42 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de arsa satacak! Fiyatı adeta dudak uçuklatıyor!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan 3 bin 42 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan dükkanı satışa çıkardı. Dükkanın satış ihalesi 4 milyon 870 bin TL olarak belirlendi.

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Kocaeli Çayırova'da 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gebze 2. Satış Memurluğu tarafından Kocaeli İl, Çayırova İlçe, Şekerpınar Mahallesi'nde bulunan boş arsayı 12 milyon 77 bin 100 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Çayırova Belediyesi'nden 69.9 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

xMülkiyeti Çayırova Belediyesi'ne ait olan 49 adet gayrimenkul toplamda 69 milyon 925 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi  2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” çerçevesinde gerçekleştirilecek. 

Çayırova Belediyesi'nden 17.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Çayırova Belediyesine ait olan 2 adet arsa 17 milyon 288 bin 403 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmazların ihalesi 6 Eylül 2017 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çayırova'nın üst yapısı düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı, gerçekleştirilen ihaleye 9 firma katıldı.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Çayırova bina ihalesi Haberi

Çayırova bina ihalesi

Gebze İcra Dairesi, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar-2 Mahallesi'nde bulunan EVA Petrol'ü 12 milyon 864 bin 292 TL 'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 14 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. GEBZE İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

Özellikleri : Satışa konu olan, Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar-2 Mahallesi 547 ada 4 parselde bulunan "Betonarme İki Katlı İdari Bina ve Yıkama Yağlama Tesisi ve Arsası" nitelikli taşınmazın 476432/499451 hissesidir. Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi içinde Çamlıca Sokak'ın Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'ne çıkışındaki köşe parseldir. Caddeye yaklaşık 80 metre, sokağa yaklaşık 65 metre cephelidir. Düz bir zemini vardır. Çevresinde genellikle orta ve üst ölçekli sanayi kuruluşları yer almıştır. Trafik orta üstü yoğunluktadır. Daha da gelişeceği ve canlanacağı...