21 / 05 / 2024

Çayırova imar

Çayırova imar

Çayırova'ya kadın eli değiyor. Renkli diyoruz zira ikisi de bayan olmasından dolayı meclis salonunun da renkleri olma niteliğine uyan isimler.Ancak meclise sadece renk olsun diye girmediler...

Tuzla ve Çayırova'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mahallesinde Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği askıda...

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mah. Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği,1/5000 Ölçekli NİP Değ.ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Çayırova Şekerpınar 5. etapta imar sorunu çözüldü!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin gayretleriyle çözüme kavuşan Şekerpınar 5. etap imar uygulamasında hak sahibi olan vatandaşlar tapularına kavuştu.

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Dumankaya Çayırova projesinde imar değişikliği mi yapıldı?

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde, Dumankaya Şirketi'nin 150 dönümlük arazide yapacağı inşaat için Nisan ayında imar değişikliği yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arazinin imarını değiştirerek 6 kat olan yüksekliği 12 kata çıkardı ve şirkete kolaylık sağladı.

Zekeriya Özak'tan Çayırova toplu konut arazisi açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, geçtiğimiz meclisten oy birliği ile geçen Çayırova’daki bir toplu konut alanı ile ilgili imar düzenlemesinde ortaya atılan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı gerçekleştirildi. Şevki Demirci; "Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek." dedi.

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Çayırova imar Haberi

Çayırova imar

Çayırova Belediye Meclisi'nin en renkli iki ismini yan yana getirdik. Renkli diyoruz zira ikisi de bayan olmasından dolayı meclis salonunun da renkleri olma 

niteliğine uyan isimler. Ancak meclise sadece renk olsun diye girmediler... Belediye Başkanı da meclis renkli olsun diye bu iki ismi yazmadı. 

Siyaset yapıyorlar, dertleri dinliyorlar, proje üretmek üzere fikir fırtınası içindeler. Dertlere ortak olmanın yanında çözümünde odağında olmak gibi bir hedefleri var. Ayrıca bu iki bayan meclis üyesinin aralarındaki uyum da görülmeye değer. 

Sırf bu uyum nedeniyle kendileri ile ayrı ayrı röportaj yapmak yerine onlarla bir arada sohbet etmeyi ve bu sohbeti kaleme almayı tercih ettik... 

Ayrıca bu sohbet için bizi sıcak ofisinde ağırlayan Fulya Ebru Önder ve ikrama boğan Filiz Ayyıldız'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Dışarıda yağan kar...