02 / 05 / 2024

Çayırova Kent Park son durum

Çayırova Kent Park son durum

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı’nda yapılan çalışmalar sona erdi. Biten çevre düzenleme çalışmasıyla birlikte bölge modern bir dinlenme alanına sahip oldu.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Uşak Kent Park projesi çalışmaları sürüyor!

Ak Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Haziran ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Milli eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, kent park projesiyle ilgili çalışmalara gerekli destekleri vereceklerini söyledi.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Çekmeköy Kent Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi Kent Park yenilenen yüzüyle bahar ve yaz aylarında Çekmeköylüleri ağırlayacak. Park’ta Mart ayı başında başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gebze Çayırova Semt Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Çayırova Belediyesi’nin Emek Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Semt Konağı, yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte hizmete giriyor. Akse Mahallesi Çağdaşkent Konutları içerisinde yer alan Semt Konağının inşasında ise sona gelindi.

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı gerçekleştirildi. Şevki Demirci; "Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek." dedi.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

TOKİ Çayırova başvuruları 2015!

TOKİ Çayırova projesinde satışa sunulan 157 adet dairenin fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor. Projedeki daireler başvuru ve kura yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Çayırova başvuruları 2015 detayları..

Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 157 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. Peki Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor?

Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu TOKİ başvuru!

TOKİ "Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 157 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu TOKİ başvuru tarihleri haberimizin içinde yer alıyor.

Çayırova 1/1000 ölçekli imar planı revizyonu onaylandı!

Çayırova Belediye Meclisi'nde Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatifi'nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çokluğuyla onaylandı. Onayın kooperatifin belediyeye Mercedes Vito marka makam aracı bağışından sonra gelmesi tepki geçti.

Çayırova Kent Park son durum Haberi

Çayırova Kent Park son durum

Gebze Çayırova Belediyesi, vizyon projesi olan Kent Park için 12 Ağustos’ta ihaleye çıkıyor. Yeşil alanı, açık oturma alanları, açık amfi tiyatro, alışveriş merkezleri, kapalı kafe ve restoran, çocuk oyun ve spor alanları ile zengin ve sosyal bir çalışmaya imza atan belediye, çok amaçlı projeyi Yenimahalle ve Çayırova Mahallelerinin kesişiminde hizmete sunacak.


İHALE 12 AĞUSTOS’TA

İlçenin E-5 Karayolu tarafı girişinde yer alan Yenimahalle ve Çayırova İlköğretim Okulları’nın bulunduğu alanı kapsayan proje için Yenimahalle İlköğretim Okullarının yıkımını gerçekleştiren belediye, bu alanda uygulayacağı Kent Park Projesi için ihale aşamalarını tamamladı. 12 Ağustos Cuma günü ihale salonunda Kent Park Projesi’nin ihalesini gerçekleştirecek olan kurum ihale sürecinin bitimi ile ilk kazmayı vuracak.


KENT PARK 15 DÖNÜM ALANDA HİZMET VERECEK

Proje için düşünülen yaklaşık 15 dönümlük alanın genişletilmesi ve...