17 / 06 / 2024

çayırovada 10 milyon euroluk fabrika

çayırovada 10 milyon euroluk fabrika

Ağırlıklı olarak savunma, marin, taşımacılık, makine kalıp ve otomotiv sektörüne alaşımlı alüminyum ürünlerinde tedarik hizmeti veren Seykoç Alüminyum, 10 milyon euroya mal olan yeni fabrikasında faaliyete geçti...

6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabiliyor mu? Vatandaşlar ne diyor?

Konut ve otomobil fiyatları gündemden düşmezken, Finanscı Abi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut ve otomobil balonunun patladığını belirterek,  6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabildiğini söyledi.

Çiftçilere müjde geldi! 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi!

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile imzalanan yeni protokol ile çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verileceğini açıkladı. İşte detaylar…

Halk GYO’dan 2020'nin ilk 9 ayında 31 milyon TL'lik net kar!

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Halk GYO’nun aktif büyüklüğü 3 milyar TL’yi, özkaynakları ise 2,6 milyar TL’yi aştı. Halk GYO 2020'nin ilk dokuz ayını 31 milyon TL net kâr elde ederek tamamladı.

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere 10 milyon liralık kaynak ayıracak.

Heidi Klum'un Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık lüks malikanesi!

Bu ay boyunca hasta olduğu için kendine koronavirüs testi yaptıran model Heidi Klum, testin sonucunu Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık evinde bekliyor. 8 yatak odalı 10 banyolu ev tam anlamıyla göz kamaştırıyor...

Reysaş Çayırova'daki deposunu 10 milyon dolara kiraya verdi!

Reysaş GYO, Çayırova Akse Mahallesi'nde yer alan deposunu Bilin Global Taşımacılık'a 5 seneliğine kiraya verdi. Depodan 10 milyon dolar gelir elde edilecek.

Yılın ilk 10 ayında 1 milyon 66 bin konut satıldı!

Kredi faizlerindeki düşüş ve gayrimenkul şirketlerinin kampanya atağı işe yaradı. Yılın ilk 10 ayında 1 milyon 66 bin konut satıldı.

Kayseri İncesu'ya 10 milyon TL'lik yatırım!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol "İncesu Belediyesi olarak borçsuz belediyecilik anlayışı ile kendi imkânlarımızda toplam 10 milyon TL'lik yatırım çalışmalarımız hızla devam etmektedir." dedi.

Kırklareli Vize'de 10 milyon TL'ye satılık otel ve kültür merkezi!

Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli Vize'deki otel ve kültür merkezini satışa çıkardı. 21 Eylül 2016 tarihinde ihale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

İşte Neymar'ın 10 milyon dolarlık malikanesi!

Barcelona'nın yıldız futbol oyuncusu Neymar, günlerini Los Angeles'da geceliği 10 milyon dolar olan lüks malikânede geçiriyor. İşte Neymar'ın malikanesi...

Ankara Kızılcahamam'da icradan 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Kızılcahamam İcra Dairesi, Ankara Kızılcahamam'daki turizm tesisi imarlı arsayı satışa çıkardı. İhalesi 4 Ağustos'da başlayacak olan arsanın satış bedeli 10 milyon 95 bin 600 TL olarak belirlendi.

Mersin'de 10 milyon TL'ye satılık üç arsa!

Mersin 2. Satış Memurluğu tarafından, Mersin Yenişehir'deki üç arsayı satışa çıkardı. İhalesi 27 Temmuz'da başlayacak olan arsaların toplam satış bedelleri 10 milyon 93 bin 900 TL olarak belirlendi.

Edirne'de 10 milyon 333 bin TL'ye satılık arsa!

Edirne Merkez'de Hacılarezanı Mahallesi'nde yer alan 8.267 metrekare yüzölçümlü arsa 10 milyon 333 bin TL bedelle ihale ediliyor.

çayırovada 10 milyon euroluk fabrika Haberi

çayırovada 10 milyon euroluk fabrika


Ağırlıklı olarak savunma, marin, taşımacılık, makine kalıp ve otomotiv sektörüne alaşımlı alüminyum ürünlerinde tedarik hizmeti veren Seykoç Alüminyum, yeni fabrika faaliyete geçti. Daha önce Kadosan Dudullu’da bulunan fabrikalarını 2013 yılının ilk yarısında 10 milyon euro’luk bir yatırım ile Çayırova’ya taşıdıklarının bilgisini veren Seykoç Alüminyum Genel Müdürü Murat Çığlı, 6 bin metrekare alana sahip yeni fabrikalarında faaliyete geçtiklerini bildirdi. Çığlı, bu yatırımla birlikte aynı zamanda fabrikalarında laboratuvar ve akıllı raf sistemini de faaliyete geçirdiklerini bildirerek, As9120 sertifikası içinde alt yapı yatırımlarının devam ettiğini kaydetti.


Bu yılın ilk yarısında bir önceki yılın ortalamasına göre tonaj bazında yüzde 27 artarak büyüdüklerini söyleyen Murat Çığlı, firmalarının hedefleri arasında satışlarının yarısını ihraç etmek olduğunu bildirdi. Çığlı, “Bu hedefe ulaşmak için kurumsal satış birimini kurulacak, bu...