05 / 05 / 2024

çaykara uzungöl kaçak inşaat affı

çaykara uzungöl kaçak inşaat affı

Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Uzungöl'de "imar kanunu ile kültür ve tabiat varlıklarına muhalefet" suçundan 2-4 yıl arasında hapis cezasına çarptırılan yaklaşık 700 işletmeci ve konut sahibi, kısmi af sayesinde cezaevine girmekten kurtuldu.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Beykoz'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul'a bağlı Göksu Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine inşa edilen kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Trabzon Uzungöl'de yıkımlar yeniden başlıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Proje ile çevrede bulunan kaçak yapılar ortadan kaldırılacak.

'Kaçak partiler' lüks villalara talebi artırdı!

Koronavirüs tüm dünyaya yayılırken, ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Parti parti gezip toplum sağlığını hiçe sayan kişiler 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de artırdı. Kiralar bir anda yükseldi.

çaykara uzungöl kaçak inşaat affı Haberi

çaykara uzungöl kaçak inşaat affı

Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Uzungöl'de "imar kanunu ile kültür ve tabiat varlıklarına muhalefet" suçundan 2-4 yıl arasında hapis cezasına çarptırılan yaklaşık 700 işletmeci ve konut sahibi, 15 Temmuz'dan sonra çıkarılan kısmi af sayesinde cezaevine girmekten kurtuldu. 


671 sayılı kanun hükmünde kararname ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca cezaevinde bulunan 4 kişi de tahliye edildi. Uzungöl'de 2009'dân bu yana imar izni olmadan konaklama tesisleri yapan, konutlarını butik otele çeviren 862 kişi hakkında, imar kanununa ve kültür ve tabiat varlıklarına muhalefetten dava açılmıştı. Sanıklardan 6'sı, Yargıtay'da cezalarının onanması üzerine cezaevine konuldu. Karar sonrası açıklama yapan Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Zeki Soylu, "Buradaki vatandaşlarımız kendi toprakları üzerinde yaptıkları işyerleri yüzünden davalık olmuşlardı. Bu karar bizi...