18 / 05 / 2024

çaykur çamlıhemşinde fabrikamı kuracak

çaykur çamlıhemşinde fabrikamı kuracak

Çaykur, İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerinde kurmayı planladığı organik yeşil çay fabrikası için çalışmaları başlattı. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, organik yeşil çay fabrikası için iki ilçede incelemelerde bulundu...

Teknik Yapı'dan 4 projede peşinde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı 4 projede hem peşinde yüzde 10 indirim fırsatı hem de yüzde 25'ini peşin kalanını 48 aya kadar vade ile ödeme imkanı sunuyor. Peki hangi projelerde bu fırsat geçerli? İşte detaylar...

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

Kasko ve trafik sigortası yaptıracak araç sahipleri dikkat! 2023’te sizin için hem iyi hem de kötü haber var!

Birkaç gün içinde gireceğimiz 2023’te araç sahipleri için hem iyi hem de kötü haber geldi. Çünkü her şeyde olduğu gibi trafik sigortası ve kasko ücretlerine de zam var. Ancak o şartı yerine getirenler için bu iyi haber. Nasıl mı?..

Hurda fiyatlarına hem zam hem indirim! Görenler şok içinde! İşte bakır ve demir hurda fiyat listesi...

Hurda bakır ve demir fiyatalrı bugün ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bugün hurdaya hem zam hem indirim geldi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve bakır hurda fiyatları 9 Eylül 2022...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Fırtına Deresi imara mı açıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Çamlıhemşin Fırtına Deresi kenarında yer alan alana toplu konut, turizm, ticaret ve cami alanı yapımı için acele kamulaştırma kararı aldı.

Rize Çamlıhemşin için kamulaştırma kararı!

Rize ili, Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çamlıhemşin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize'de tarihi konak paylaşılamıyor! 120 varisi var!

Rize Çamlıhemşin'de, dede yadigarı, kültür varlığı tescilli 183 yıllık konak, varisçileri birbirine düşürdü. 

Ayder Yaylası'nda dönüşüm tam gaz!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda başlatılan dönüşüm çalışmaları hız kesmeden sürüyor...

Rize'de heyelan nedeniyle 4 ev boşatıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelanda köy yolu ulaşıma kapandı, 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Çamlıca Kulesi açılış için gün sayıyor!

Anten kulelerini temizlemek için inşa edilen Çamlıca Kulesi’nde çalışmalar tamamlanıyor. 369 metre yüksekliğindeki yapının bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2022'nin sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

çaykur çamlıhemşinde fabrikamı kuracak Haberi

çaykur çamlıhemşinde fabrikamı kuracak

ÇAYKUR'un, İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerinde kurmayı planladığı organik yeşil çay fabrikası için çalışmaları sürdürdüğü bildirildi. ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, genel müdür yardımcıları Turgay Turna ve Süleyman Pınarbaş, İnşaat Dairesi Başkam İlhan Taşpınar ile Çamlıhemşin ilçesinde incelemelerde bulundu. Sütlüoğlu, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, yatırım programlarında yer alan organik yeşil çay fabrikası için İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerinde yer aradıklarım belirterek, "İkizdere'de uygun bir Hazine arazisi var. 0 konudaki girişimlerimizi yazışmalarımızı yaptık, sonucunu bekliyoruz. Çamlıhemşin ilçesinde ise arsa arama çalışmaları devam ediyor. 

Uygun olan arsada bu yıl fabrikanın temellerini atmak istiyoruz" dedi. Çamlıhemşin ilçesinde organik çay fabrikası olabilecek alternatif birkaç araziyi gezerek yerinde incelediklerini anlatan Sütlüoğlu, "Bunlarla ilgili teknik bilgiler bize intikal edecek. İlgili diğer bakanlıklarla da görüşmelerimizi yapacağız"...